Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, υπήρχε κάμερα στο διπλανό δωμάτιο»

«Η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: «Μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, υπήρχε κάμερα στο διπλανό δωμάτιο»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη και αποκάλυψε, πως σε ένα δοκιμαστικό γνωστού σκηνοθέτη που είχε πάει, της ζητήθηκε να μείνει ημίγυμνη ενώ την ίδια στιγμή στο διπλανό δωμάτιο υπήρχε κάμερα.

Η ηθοποιός ορμώμενη από τις καταγγελίες που βλέπουμε να βγαίνουν καθημερινά στον χώρο του θεάτρου, μοιράστηκε τη δική της προσωπική εμπειρία και σόκαρε με τα λόγια της, ενώ μόλις χθες ο Δημήτρης Μοθωναίος εξομολογήθηκε πως βιάστηκε όταν ήταν έξι χρονών.

Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού

«Όταν τελείωνα τη δραματική σχολή, σε μια πολύ έγκυρη εφημερίδα της εποχής υπήρχε μια ανακοίνωση ακρόασης για κοπέλες και με το όνομα ενός πολύ γνωστού κινηματογραφιστή, το οποίο δεν είδα ποτέ όταν έφτασα στην οντισιόν. Στην οντισιόν μου ζητήθηκε να κάνω δοκιμαστικό ημίγυμνη, το οποίο φυσικά αρνήθηκα. Αν δεχόμουν το ημίγυμνο δοκιμαστικό, ήταν στο διπλανό δωμάτιο με κάμερα.

Για μένα ήταν πρωτόγνωρα τα πράγματα, αλλά η ηθική μου δεν μου επέτρεπε να δειλιάσω στιγμή, έπρεπε να το βάλω στα πόδια. Δεν ξέρω όμως τα 100 κορίτσια που περίμεναν μετά από μένα αν κατάφεραν να αρνηθούν όλα».

Αλίκη Κατσαβού παρενόχληση

Η ίδια, αν και μικρή σε ηλικία, δεν δίστασε να απαντήσει ανάλογα και να κλείσει την πόρτα: «Τους είπα: “Ποιος ο λόγος να κάνω ημίγυμνη το δοκιμαστικό, πριν δείτε αν τα λέω;” Και μου απάντησαν ότι ο ρόλος απαιτεί γυμνό και “θέλουμε να δούμε αν είσαι άνετη”. Εγώ φυσικά αρνήθηκα ευγενικά και τους χαιρέτησα. Στη συνέχεια το είπα στους δασκάλους μου στη σχολή και μου είπαν “καλά έκανες και αρνήθηκες”».

Βόλτα στο Ζάππειο η Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο

Η Αλίκη Κατσαβού και ο μικρός γιος της, Φοίβος, βγήκαν για τρέξιμο και για παιχνίδι στο Ζάππειο, με τον φακό να τους τσακώνει σε πολύ γλυκές στιγμές.

Η Φοίβος είναι η μεγάλη αδυναμία της Αλίκης Κατσαβού καθώς είναι και ο καρπός του έρωτα της με τον αξέχαστο και αγαπημένο Κώστα Βούτσα. Η πληγή της απώλειας του καταξιωμένου ηθοποιού δεν έχει ακόμα κλείσει, και τα φετινά Χριστούγεννα ήταν τα πιο δύσκολα για την σύζυγο του.

Ωστόσο, η ίδια και ο μικρός Φοίβος προσπαθούν να χτίσουν όμορφες στιγμές και αναμνήσεις και οι δυο τους φαίνεται να εκμεταλλεύονται πολύ δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο της καραντίνας.

Έτσι, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly απαθανάτισε την Αλίκη Κατσαβού και τον Φοίβο σε μια χαλαρή βόλτα στο Ζάππειο, όπου τρέξανε, γελάσανε και παίξανε μπάλα.

Αλίκη Κατσαβού με Φοίβο

Βόλτα στο Ζάππειο Αλίκη Κατσαβού με Φοίβο

Βόλτα στο Ζάππειο η Αλίκη Κατσαβού με τον μικρό Φοίβο