Τάσος Ξιαρχό: Η αινιγματική ανάρτηση - «Όσο περνάνε οι μέρες θυμάμαι»

«Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Η αινιγματική ανάρτηση - «Όσο περνάνε οι μέρες θυμάμαι»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό έκανε μία εξαιρετικά αινιγματική ανάρτηση από μία παράσταση που συμμετείχε στα 19 του και τη συνόδευσε με ένα κείμενο, στο οποίο φυσικά δε κατονόμασε το πρόσωπο για το οποίο μιλάει.

Ο χορογράφος και νικητής του πρώτου κύκλου του J2US ανέβασε τη φωτογραφία και μίλησε για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος αυτές τις μέρες. Όπως είπε τότε αντιμετώπιζε διαφορετικά τα πράγματα ωστόσο ο καιρός πέρασε και ωρίμασε και πλέον καταλαβαίνει τι συνέβαινε.

Η ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

«Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτό τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντας τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά …. όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα….

Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα απο εμας, σημασία έχει, να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα, τίποτε σε κανέναν «επόμενο» από κανέναν «επόμενο». Τότε 19 χρόνων εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Ξιαρχό, ενώ τη δική της ιστορία μοιράστηκε και η Αλίκη Κατσαβού.

Τάσος Ξιαρχό Instagram

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Θα ήμουν ο ιδανικός παίκτης για το Survivor, μονίμως γυμνός στην παραλία»

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στις Roomies και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο πίσω από το Survivor 4.

Ο καταξιωμένος και ταλαντούχος χορευτής είχε δεχτεί πρόταση για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, η οποία όμως λίγο μετά αναιρέθηκε.

Τάσος Ξιαρχό για Survivor 4

Έτσι, ο Τάσος αποκάλυψε τον λόγο που και αυτός εν τέλει δεν ήθελε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ήμουν ο ιδανικός παίκτης για το Survivor. Εντάξει δεν έγινε, δεν πέτυχε, είχα ένα θέμα με τον στρατό αλλά το έλυσα. Νομίζω επειδή έγινε πολύ ντόρος στα social δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν το έκανα εγώ, η παραγωγή δεν ήθελε πολύ δημοσιότητα.

Μου είπανε όχι για τα χρήματα που ζήτησα, και εγώ δεν δέχτηκα αυτά που μου πρότειναν γιατί ήταν λιγότερα από αυτά που παίρνουν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι. Γενικά βρίζω πολύ και είμαι εκρηκτικός χαρακτήρας. Θα ήμουν ο καλύτερος με την Κάτια, θα κερδίζαμε παρέα.

Δεν θα τα πήγαινα καλά με αυτούς που θα ήταν αργοί, όχι στα αγωνίσματα, αλλά στην ζωή. Δεν το βλέπω το Survivor, γιατί μου δημιούργησε στρες 3 μέρες, συζήταγα πόσες μέρες αν θα μπω ή όχι. Μετά τον ντόρο με το Survivor, έχουν ανοίξει οι ευκαιρίες για δουλειές»

Και αμέσως μετά ο Τάσος πρόσθεσε: «Εγώ θα ήμουν γυμνός στην παραλία, μονίμως. Έχω ακούσει από παλιούς παίκτες ότι μέσα στο παιχνίδι σκέφτεσαι τα σεξουαλικά. Επίσης δεν θα άντεχα την βρώμα, θα έφτιαχνα σαπούνι μόνος μου, από το δάσος».