Νίκος Μουτσινάς για Αλέξη Παππά και Κρις: «Άμα παίζουμε ένα παιχνίδι, να παίζουμε με τους κανόνες»

Έξαλλος με τους παίκτες του Survivor

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς για Αλέξη Παππά και Κρις: «Άμα παίζουμε ένα παιχνίδι, να παίζουμε με τους κανόνες»

Ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασε το «Survivor» και την παραβίαση των κανόνων από τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, δεν βρήκε καθόλου καλή αυτή τη συμπεριφορά και σχολίασε μια δήλωση που είχε κάνει ο Ηλίας Μπόγδανος και έλεγε στους «Μπλε» ότι μπορεί να τους κλέψουν.

Ο σχολιασμός του Νίκου Μουτσινά για το «Survivor»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Μουτσινάς, που είπε χαρακτηριστικά: «Έπαθα σοκ. Δεν το συνδύασα αυτό. Χθες που το έβλεπα, δεν το συνδύασα ότι είχε προσβληθεί πάρα πολύ, γιατί ο Καλίδης είπε πως εδώ και κάποιες μέρες είχε δημιουργηθεί το παρεάκι. Δηλαδή, όταν το έλεγε ο Μπόγδανος, αυτοί ήδη έψαχναν για ένα “εξωτικό φρούτο”.

Δεν μου άρεσε αυτό, θα με βρουν και μένα απέναντί τους. Σαν on το λέω, δεν παίρνω ιδιότητα. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό, άμα παίζουμε ένα παιχνίδι, να παίζουμε με τους κανόνες. Διαφορετικά, μην παίζεις το παιχνίδι». Δείτε φωτογραφίες του ξενοδοχείου που λέγεται πως μπήκαν οι παίκτες για να κλέψουν φαγητό.

νίκος μουτσινάς survivor αλέξης παππάς

Survivor 4: Με λιγότερο φαγητό για δύο εβδομάδες η μπλε ομάδα

Ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης έκαναν μια παράνομη κίνηση, φεύγοντας από την καλύβα της ομάδας τους και περνώντας τα όρια, που τους έχει θέσει η παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν επιπτώσεις για τους ίδιους και τους «Μπλε».

Πριν μιλήσει για τον παίκτη, που αποχωρεί από το «Survivor» για αυτή την εβδομάδα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο συμβάν, τονίζοντας πως αυτό που έκαναν οι δυο τους ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο και, γι' αυτό τον λόγο πρέπει να τιμωρηθούν.

Η ποινή που ανακοινώθηκε ήταν πολύ σκληρή και είχε δύο κομμάτια. Από τη μία πλευρά, η μπλε ομάδα θα παραλάβει για τις επόμενες δύο εβδομάδες προμήθειες λιγότερες κατά 20%, με κάθε 10% να αντιστοιχεί στους δύο παίκτες.

Παράλληλα, στα επόμενα δύο αγωνίσματα που τυχόν θα κερδίσει η μπλε ομάδα, με έπαθλο φαγητού, Παππάς και Σταμούλης δεν θα έχουν δικαίωμα να φάνε.