Δημήτρης Λιγνάδης: Γέμισε με αφίσες του το κέντρο της Αθήνας

Γράφουν «Σίχαμα, θα πληρώσεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Λιγνάδης: Γέμισε με αφίσες του το κέντρο της Αθήνας

Μετά την ανάρτηση του αρχηγού του Ρουβίκωνα, Γιώργου Καλαϊτζίδη, κατά του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, που ανέφερε ότι. «επειδή έχει άκρες, βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο να μην κινηθούν νομικά εναντίον του», μέλη της αναρχικής γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με αφίσες, στις οποίες απεικονίζεται ο σκηνοθέτης.

Μετά την παραίτηση του και όλες τις τελευταίες εξελίξεις, τα μέλη του Ρουβίκωνα τον αποκαλούν «σίχαμα», προειδοποιώντας τον πως «θα πληρώσει για όλα».

Σχολιάζοντας τις αφίσες, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, είπε στο Open: «Δεν τις έχω δει τις αφίσες, αλλά με ενημέρωσαν. Είναι απότοκο του κλίματος από ανώνυμες και στοχευμένες καταγγελίες».

Δημήτρης Λιγνάδης αφίσες κέντρο της Αθήνας

Να σημειώσουμε πως φήμες ήθελαν τον σκηνοθέτη να έχει φύγει στο εξωτερικό για να προλάβει το αυτόφωρο, ένα γεγονός που διεψεύτηκε.

Δικηγόρος Λιγνάδη: «Δεν έχω κλήση από το πειθαρχικό του ΣΕΗ ούτε από τις εισαγγελικές αρχές»

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει καμία κλήση από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για τον εντολέα του αλλά ούτε από τις εισαγγελικές αρχές.

«Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια κλήση σε αναφορά στο πειθαρχικό του ΣΕΗ, ούτε κάποιο δικόγραφο, ούτε κάποια κλήση από τις εισαγγελικές αρχές. Ο κ. Λιγνάδης κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο μου δίνει την εντύπωση που αποκόμισα την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Είναι άνθρωπος συγκροτημένος, ειλικρινής, έντιμος στις εξηγήσεις του και πάντα διαθέσιμος για να συζητήσουμε οτιδήποτε.

Λιγνάδης καταγγελίες

Οπωσδήποτε κάποιος άνθρωπος που βάλλεται ή που συνδέεται το όνομά του με τέτοιες φήμες, όπως συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα, δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Αλλά σίγουρα είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος, πολύ οργανωμένος, πολύ συγκροτημένος που αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία».