Περικλής Λιανός: «Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κοπεί η σκηνή από το Καφέ της Χαράς»

«Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που φέρονται άσχημα στον χώρο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Περικλής Λιανός: «Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κοπεί η σκηνή από το Καφέ της Χαράς»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Περικλής Λιανός μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σκηνή της σεξουαλικής παρενόχλησης που κόπηκε από το Καφέ της Χαράς, τονίζοντας πως δεν έπρεπε να έχει γίνει χωρίς την έγκριση των δημιουργών.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες στον χώρο του θεάτρου και εξήγησε πως μέχρι στιγμής έχουμε δει ελάχιστα από αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Οι δηλώσεις του Περικλή Λιανού

«Τα γυρίσματα συνεχίζονται με πολλή χαρά. Ναι αυτά εμείς τα γυρίσαμε τον Οκτώβριο, υπήρχε μια σκηνή που ο Ιάσονας κυνηγούσε να βιάσει τη Βάλια Δεν πιστεύω ότι έπρεπε να κοπεί από τη στιγμή που γράφτηκε, που υπήρχε μια έγκριση. Δεν έπρεπε να κοπεί χωρίς να έχει δώσει την έγκριση ο Χάρης και η Άννα», - δείτε εδώ τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα καθόλου, τα ξέραμε και από αυτά που ξέραμε ένα 5% έχει βγει. Υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα που φέρονται άσχημα. Την εμπειρία του Απόστολου Καμιτσάκη την ήξερα όπως και για πολλά παιδιά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, είχα παίξει και σε σήριαλ μαζί του… Το ήξερα. Τι τρέλα κι αυτή να καλείς τα παιδιά και να τους λες αυτό. Εγώ γύριζα μια ταινία μικρού μήκους και μου λέγανε τα παιδιά ότι πήγαν εκεί και τους ζήτησε αυτό. Τους έλεγα “παιδιά που πάτε;”

Eιχα πάει με έναν θίασο να παίξουμε και στο θίασο που προηγείτο ο πρωταγωνιστής είχε πάρει το ταμείο και είχε φύγει γιατί του χρωστούσαν χρήματα. Δεν σκέφτηκε ότι οι συνάδελφοί του δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν το ξενοδοχείο και το φαγητό τους. Τέτοιος εγωισμός, και είναι από τα πρόσωπα που βλέπουμε, αυτό έγινε το 2014», ανέφερε.

Καφέ της Χαράς: Έξαλλη η Χατζησοφιά με τον ΑΝΤ1 - Έκοψαν σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης

Έξαλλη έγινε η Άννα Χατζησοφιά με τον ΑΝΤ1, καθώς το κανάλι έκοψε σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης ανάμεσα στην Έφη Ρασσιά και τον Νίκο Ψαρρά, στο επεισόδιο της Παρασκευής 5/2 του Καφέ της Χαράς.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η σεναριογράφος της σειράς, κατήγγειλε για λογοκρισία τον σταθμό του Αμαρουσίου.

Η ίδια, δεν είχε ενημερωθεί για την αλλαγή αυτή με αποτέλεσμα να ξεσπάσει με μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας «Τι έγινε παιδιά εκεί στον ΑΝΤ1. Γιατί “ξαφρίστηκαν” χθες οι σκηνές Βάλιας – Ιάσονα; Για να μην σοκαριστεί το κοινό από την ωμότητα της σεξουαλικής παρενόχλησης; Στις μέρες μας, που γίνεται ο κακός χαμούλης; Haris Romas Nikos Psarras Efie Rassia #metoο».

Καφέ της Χαράς κομμένη σκηνή σεξουαλικής παρενόχλησης

Έπειτα από αυτή την ανάρτηση, ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε με την Άννα Χατζησοφιά, και εξήγησε το λόγο που κόπηκε η σκηνή.
«Τώρα με πήραν από το κανάλι ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι ήταν άγριες οι σκηνές σκηνοθετικά για τις 9μμ, που βλέπουν παιδιά και απαγορεύει το ΕΣΡ τέτοια προσέγγιση. Επίσης ότι είχαν συνεννοηθεί με την παραγωγή και τον σκηνοθέτη Takis Michael και το ξαναμόνταραν εκείνοι. Δεν ξέρω γιατί εγώ και ο Haris Romas δεν είχαμε ενημερωθεί από το σκηνοθετικό» έγραψε η γνωστή σεναριογράφος.
Καφέ της Χαράς Χατζησοφιά ΑΝΤ1