Οριστική αναβολή για το J2US

Τη θέση του θα πάρει το Dancing on Ice

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οριστική αναβολή για το J2US

Μπορεί να είχε ακουστεί πως ο Νίκος Κοκλώνης ετοίμαζε έναν νέο κύκλο στο J2US ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο παραγωγός και παρουσιαστής αποφάσισε να το αναβάλει για να μην κουράσει το κοινό.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Pop Up εξήγησε πως ο παραγωγός συζήτησε με τους συνεργάτες του και πήρε την απόφαση να αναβάλει το J2US μέχρι τον Σεπτέμβρη. Στη θέση του, θα κάνει το Dancing on Ice, το οποίο είχαμε δει για πρώτη φορά πριν από χρόνια στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Βέβαια ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο κανάλι αναμένεται να κάνει το νέο του show ο αγαπημένος Νίκος Κοκλώνης.

Dancing on ice Κοκλώνης

«Αναβάλλεται οριστικά το J2US. Επειδή ο Νίκος Κοκλώνης σκέφτηκε λίγο πιο ήρεμα με τους συνεργάτες του και ένιωσε ότι ίσως το κουράσει να το βγάλει back to back. Το μετέθεσε οριστικά για τον Σεπτέμβριο», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ εκτός του νέου κύκλου του J2US θα βρεθεί και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Έκλεισε συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής του.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε κάνει πρόταση στον παρουσιαστή στον αέρα του J2US και όπως είδαμε, τελικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε θετικά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ούτε και το κανάλι για το οποίο προορίζεται.

Ανδρέας Μικρούτσικος Νίκος Κοκλώνης

Με μεγάλη μου χαρά, θέλω να σας ανακοινώσω ότι στην οικογένεια της Βarkingwell ανήκει πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος! είπε ο Νίκος με τον Ανδρέα να επιβεβαιώνει και να ευχαριστεί!