Παύλος Χαϊκάλης: «Θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου»

«Το περιεχόμενό των κατηγοριών εις βάρος μου παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παύλος Χαϊκάλης: «Θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μέσω του δικηγόρου του, Μανώλη Τρούλη πήρε θέση σε όλα όσα ακούγονται εις βάρος του και τόνισε πως θα απαντήσει σκληρά σε αυτούς που χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά του.

Η ανακοίνωση του Παύλου Χαϊκάλη

«Σε συνέχεια των αναφορών στο πρόσωπό μου που το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι το περιεχόμενό τους παρουσιάζεται εντελώς διαστρεβλωμένο και απέχει από την πραγματικότητα.

Σε κάθε περίπτωση τέτοιου τύπου μαρτυρίες, οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, υπονομεύουν τη δυναμική που δημιουργείται στο χώρο του θεάτρου και την κοινωνία για κάθαρση μέσω αποκάλυψης πράξεων βίας και κακοποίησης που, ούτως ή άλλως, με βρίσκουν απέναντι.

Τέλος, σέβομαι όποιον ή όποια επιθυμεί να προβεί σε καταγγελίες παραβλέποντας τις διαδικασίες που έχει θεσπίσει η Πολιτεία, όμως θα απαντήσω σκληρά σε όσους χρησιμοποιούν ψεύδη για να πλήξουν την προσωπικότητά μου και την πολυετή πορεία μου στο δημόσιο βίο.

Έχω ήδη αιτηθεί αντίγραφο των αναφορών από το ΣΕΗ προκειμένου να πληροφορηθώ το ακριβές περιεχόμενο και να απαντήσω με στοιχεία στο αρμόδιο πειθαρχικό όργανο». Να σημειώσουμε ότι ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν θα προχωρήσει σε περαιτέρω δηλώσεις καθώς έχουν αναλάβει την υπόθεση οι δικηγόροι του.

Παύλος Χαϊκάλης για καταγγελίες εις βάρος του

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον Παύλο Χαϊκάλη

Το πρωί της Πέμπτης ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε ανέφερε πως μετά την καταγγελία της Αραβή, ακόμα μια, πολύ πιο σοβαρή θα κατατεθεί για τον Παύλο Χαϊκάλη. Σήμερα, Παρασκευή, η ίδια εκπομπή μετέφερε τις εξελίξεις της υπόθεσης αναφέροντας πως έγινε μια καταγγελία περί βιασμού όσον αφορά τον γνωστό ηθοποιό.

Σοκαρισμένοι στον αέρα άκουσαν τα λόγια της κοπέλας που περιέγραψε ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα και ύστερα ανέφεραν πως το εξώφυλλο της σημερινής εφημερίδας on time επιβεβαιώνει την καταγγελία αυτή.

Παύλος Χαϊκάλης βιασμός