Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Μπέζος για φίλο του ηθοποιό - σκηνοθέτη: «Όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά»

Δεν ήξερε για την συμπεριφορά του

Γιάννης Μπέζος για φίλο του ηθοποιό - σκηνοθέτη: «Όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά»
News 13.02.2021 14:40
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Γιάννης Μπέζος μίλησε στην Εφημερίδα των Συντακτών για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και απαντά για γνωστό φίλο του ηθοποιό- σκηνοθέτη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου

«Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του. Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου. Όμως κάπου συνέβαιναν.

Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία. Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση». Λίγες μέρες πριν είχε αναφερθεί ξανά στους θύτες.

γιάννης μπέζος για καταγγελίες εφημερίδα συντακτών

Στο ερώτημα για τις καταγγελίες που ακούγονται για σκηνοθέτη-ηθοποιό φίλο του ο Γιάννης Μπέζος απαντάει: «Φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά. Στις τρεις-τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε «Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε».

Στο ερώτημα για τις καταγγελίες για βιασμούς και πώς νιώθει για όσα ακούγονται είπε: «Φριχτά. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους».

Λέει ακόμη ότι υπάρχουν διάφοροι στα μπαρ που πηγαίνουν καλλιτέχνες και κυκλοφορούν ότι τα έχει ανάγκη αυτά το θέατρο.

«Ο νέος δεν έχει ανάγκη να γίνει φίλος με το δάσκαλο. Έχει φίλους τους συνομήλικους του. Έχει ανάγκη να τον διδάξεις. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτά, δεν πάει άλλο».

Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει»

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μη μιλήσει μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν θιασάρχη που τα παίρνει.

Η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο σε εκπομπή του Mega ωστόσο αρνήθηκε, και η απόφασή της αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Στη σημερινή συνέντευξή της εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήθελε να μιλήσει με τον ηθοποιό.

«Δεν ενημερώθηκα πως θα είμαι εγώ με τον κύριο Μπέζο να μιλάμε. Και να πούμε τι; Τι να πω εγώ με τον κύριο Μπέζο; Ο κύριος Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει. Παίρνει τις επιχορηγήσεις του. Δουλεύει με μεγάλα θέατρα και μεγάλους παραγωγούς. Τον έχουν και τον προσκυνάνε.

Εμένα δε με προσκυνάει κανείς. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του. Ποια είμαι; Τον θεωρώ έναν ταλαντούχο ηθοποιό. Είναι πραγματικά μια υπόσταση θεατρική. Με νευρίασε ο δημοσιογράφος με αυτόν τον τσαμπουκά. Λες και μιλούσε σε κανένα παιδάκι. Δε μου άρεσε το υφάκι. Εγώ δε μασάω» εξήγησε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννης Μπέζος: «Ξέρουμε ότι υπάρχουν περιστατικά παρενόχλησης. Εκμεταλλεύονται τη θέση τους κάποιοι»

Γιάννης Μπέζος: «Γιατί δεν πήρε τέτοια συνέχεια και το περιστατικό με την Σοφία Παυλίδου;»

Share