Καλημέρα Ελλάδα: Δημοσιογράφος έβαλε το μαγιό του και έπεσε στα παγωμένα νερά

Άφωνος ο Γιώργος Παπαδάκης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Δημοσιογράφος έβαλε το μαγιό του και έπεσε στα παγωμένα νερά

Ένας «ατρόμητος» δημοσιογράφος στην Καβάλα φόρεσε το μαγιό του και θέλησε να κάνει βουτιά στα παγωμένα νερά, ενώ το χιόνι δίπλα του είχε καλύψει τα πάντα.

Το απόσπασμα πρόβαλλε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα με τον παρουσιαστή, Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του να έχουν μείνει άφωνοι.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος λίγο πριν βουτήξει είπε να σταματήσει το βίντεο να γράφει! Να σημειώσουμε πως αυτή την στιγμή γίνεται χαμός λόγω χιονιά και στην Αττική.

Γιώργος Παπαδάκης: Γιορτάζει τα γενέθλια του - Η έκπληξη με την πρωτότυπη τούρτα στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα

Ο Γιώργος Παπαδάκης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά του και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να του κάνουν έκπληξη κατά την διάρκεια της εκπομπής τους.

Συγκινημένος ήταν ο καταξιωμένος παρουσιαστής όταν οι συνεργάτες του εισέβαλαν στο πλατό με μια φαντασμαγορική τούρτα σε σχήμα τηλεόρασης.

Γιώργος Παπαδάκης γενέθλια

Η ομάδα του φυσικά του ευχήθηκε με το αγαπημένο παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Αμέσως μετά, ο ίδιος είπε: “Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Με κάνατε να αισθανθώ ότι αυτή η οικογένεια, η οικογένεια που έχουμε δημιουργήσει αυτά τα 30 χρόνια… Ήταν ένα μήνυμα που με συγκίνησε ιδιαίτερα, το έστειλε μία φίλη και λέει σε πρωτοείδα με μπιμπερό, σήμερα είμαι 30 ετών και το μωρό μου παίζει με το μπιμπερό. Να μου επιστρέψεις να πω και το παιδί σου, παιδί μου.

Όπως με ιδιαίτερη συγκίνηση δέχτηκα και ένα μήνυμα από την καθηγήτρια της φυσικής, την κυρία Ελένη Κοσμά, να είσαστε καλά και ευχαριστώ που με σκεφτήκατε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με κάνατε να νιώσω νέος και παραμένω νέος. Μετράω τα κεριά στην τούρτα αλλά η ψυχή μου και η καρδιά μου ένα δύο κεράκια υπολογίζω. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”, δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, του οποίου μάλιστα ο γιος κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι.