Περράκη: «Της είπα "σκέφτομαι να κάνω τηλεόραση" και μου απάντησε "δεν κάνεις γιατί μιλάς σαν π…της»

«Μια άλλη κυρία από το χώρο της μόδα μου είπε «θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Περράκη: «Της είπα

Η Αναστασία Περράκη ένα από τα πιο γνωστά μοντέλο της Ελλάδας, μιλάει στην ΟΝ Τime και την Σάσα Σταμάτη για τις δύσκολες πτυχές του μόντελινγκ, αλλά και για δύο πασίγνωστες κυρίες της μόδας, που η μία την απείλησε ότι θα την καταστρέψει.

Το μοντέλο εξομολογήθηκε τις δυο φορές που δέχτηκε συμπεριφορές ακραίες από συνεργάτες της.

Ποιο είναι το πιο προσβλητικό που σου έχουν πει;

Με πολύ γνώστη κυρία από το χώρο της μόδας κατά καιρούς συζητούσαμε τι να κάνω μετά το μόντελινγκ γιατί μου είχε πει ότι πρέπει να σταματήσω να κάνω αυτή τη δουλειά λόγω ηλικίας. Κατανοητό αυτό. Της είπα «σκέφτομαι να κάνω τηλεόραση» και μου απάντησε «εσύ δεν κάνεις για τηλεόραση γιατί μιλάς σαν π…της».

Στη συνέχεια της ανέφερα μήπως να ασχοληθώ με το μακιγιάζ που μου αρέσει και μου απάντησε «κορίτσι μου, έτσι νομίζεις ότι γίνονται οι make up artist; Αυτό πρέπει να το έχεις ταλέντο». Tης είχα πει να κάνω ρούχα και μου έλεγε «έχεις ιδέα από πατρόν, έχεις ιδέα από κουμπιά;». Όλα αυτά μου τα έλεγε την περίοδο που είχα χάσει ξαφνικά τον πατέρα μου από καρδιά.

Αναστασία Περράκη απειλές κυρία της μόδας

Σε έχουν απειλήσει για την καριέρα σου;

Στο παρελθόν από μια άλλη κυρία από το χώρο της μόδας, που είχαμε καλή συνεργασία και πίστευα ότι θα ήταν πιο ντόμπρα σε αυτά που έλεγε, ζήτησα κάποιο δικό μου έγγραφο και μου είπε «θα σε καταστρέψω, δεν θα ξαναδουλέψεις πουθενά».

Να σημειώσουμε πως η Αναστασία Περράκη έχει ένα παιδί από τον πρώην σύζυγό της, Μιχάλη Μουρούτσο.

Survivor 4: Ξέσπασε η Περράκη για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Είναι λυπηρό»

Η Αναστασία Περράκη, θέλησε να υποστηρίξει δημόσια την κολλητή της φίλη, Ανθή Σαλαγκούδη, μετά από τα άσχημα σχόλια που γράφονται προς το πρόσωπο της για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, έχει συζητηθεί πάρα πολύ, ειδικά μετά την ανακοίνωση πως ήταν η πιο δημοφιλής παίκτρια του κοινού.

Όπως σχολίασε μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, "είναι λυπηρό" όλο αυτό που συμβαίνει.

«Είναι λυπηρό να ακούω από ανθρώπους που έχουν στο παρελθόν εκφραστεί δημόσια σε συνεντεύξεις τους ότι έχουν υποστεί μπουλινγκ από άλλους ,να επιλέγουν να κάνουν εκείνοι μπουλινγκ τώρα, με οποία πρόφαση και αν αυτό γίνεται, από όποια θέση και με όποια δικαιολογία. Στο ποια είναι η Άνθη θα απαντήσω ποιαα είμαι εγώ, ποιος είσαι εσύ και ποιοι είμαστε όλοι μας!?

Ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αξία και όλοι εμείς πρέπει να την σεβόμαστε αν θελουμε να λεγόμαστε άνθρωποι με παιδεία και αυτό δεν έχει να κάνει με την μόρφωση. Ας σταματήσουμε λοιπόν να βρίσκουμε εύκολα θύματα για εναποθέσουμε το φταίξιμο για τα προσωπικά μας πρόβλημα και τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να βιώνει ο καθένας ,ας φύγουμε από το πάντα φταίει ο άλλος, με το αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του που το αναλογεί !Ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!

Δεχομαι οποιοδήποτε είδους χιούμορ, πλάκα ή τρολαρισμα από την στιγμή που αυτό δεν ξεπερνάει τα όρια της ηθικής. Όχι μόνο για την Ανθή που είναι φίλη μου αλλά για την ΚΑΘΕ Άνθη εκεί έξω. #stopbullying #friends #survivorgreece», έγραψε η Αναστασία Περράκη.

Περράκη για Ανθή Σαλαγκούδη Survivor 4