Κατερίνα Καινούργιου: «Βιάζομαι να φύγω! Θέλω κι εγώ να πάω στα χιόνια με τον Φίλιππο»

Βιάζεται να τελειώσει το Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Βιάζομαι να φύγω! Θέλω κι εγώ να πάω στα χιόνια με τον Φίλιππο»

Με περίπου μια ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η εκπομπή Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου με το που βγήκε στον αέρα σχολίασε πως ανυπομονεί να τελειώσουν γιατί θέλει να πάει στα χιόνια με τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όλη η Αθήνα είναι ντυμένη στα λευκά και αρκετό κόσμος έχει βγει έξω από το σπίτι του για να χαρεί λίγο χιόνι. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως πολλές περιοχές της Αττικής, κυρίως τα βόρεια προάστια έχουν προβλήματα.

«Βιάζομαι να φύγω. Θέλω κι εγώ να πάω στα χιόνια με τον Φίλιππο, να περπατήσουμε και λίγο και να βγάλουμε κι εμείς μια selfie», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής της.

«Δεν το πίστευα το πρωί όταν ξύπνησα. Άνοιξα το παράθυρο και δεν το πίστευα. Έβγαλα λίγο το κουτάβι γιατί είχε πάθει εμβολή», συνέχισε.

Κατερίνα Καινούργιου Ευτυχείτε OPEN

Κατερίνα Καινούργιου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Πολύ πριν σε γνωρίσω...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, θέλησε να προχωρήσει σε μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση προς τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στα δύο χρόνια που είναι μαζί όπου η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρει και δημοσιεύει τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή την χθεσινή μέρα του Άγιου Βαλεντίνο αλλά και το δώρο που έλαβε η ίδια από τον Φίλιππο κατά την διάρκεια του Ευτυχείτε, η Κατερίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια throwback φωτογραφία από έναν ταξίδι που είχαν κάνει οι δύο τους παλιότερα.

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης η ίδια έγραψε: «Πολύ πριν σε γνωρίσω ...σε περίμενα. #myforeverlove @philippos_tsangrides (τότε που ταξιδεύαμε ...) Ν αγαπάτε και ...ν αγαπιέστε #goodnightworld».

ανάρτηση καινούργιου για τσαγκρίδη