Κου Κου: Η Καραβάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από την κόρη της - Η επική αντίδραση του Κρατερού

Συμβαίνουν και αυτά!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κου Κου: Η Καραβάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από την κόρη της - Η επική αντίδραση του Κρατερού

Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καραβάτου δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από την κόρη της στον αέρα της Φωλιάς των Κου Κου.

Κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής, η παρουσιάστρια δέχτηκε μια έκπληξη, με το τηλέφωνο της να χτυπά στον αέρα και την ίδια εννοείται να το σηκώνει αμέσως.

Φυσικά, η Κατερίνα Καραβάτου έσπευσε να ενημερώσει ποιος την καλεί λέγοντας “Συγγνώμη είναι η Αέλια” και αμέσως μετά να αποχωρεί από το πλατό.

Έτσι, ο Κρατερός Κατσούλης που επέστρεψε στην εκπομπή μετά από την καραντίνα του στην αρχή απόρησε αλλά συμπλήρωσε “Ζωντανή εκπομπή καταλαβαίνεται”. Λίγο αργότερα, η Κατερίνα ενημέρωσε τον σύζυγο της πως είναι όλα μια χαρά στο σπίτι και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Η Καραβάτου δέχτηκε τηλεφώνημα από την κόρη της στους κου κου

Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά για την υγεία της: «Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε πάλι μαζί»

Το πρωί της Πέμπτης, η κάμερα του «Ευτυχείτε» τσάκωσε την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία αποκάλυψε όλες τις τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια των «Κου Κου», εδώ και αρκετές μέρες έλειπε από την εκπομπή, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί, λόγω μιας περιπέτειας που είχε με την υγεία της.

Κατερίνα Καραβάτου υγεία

Ωστόσο, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε δυναμικά στην τηλεόραση και ανέφερε πως όλα πλέον είναι μια χαρά. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην προληπτική καραντίνα, στην οποία χρειάστηκε να μπει ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Αισθάνομαι πολύ ωραία που μπόρεσα και ξαναγύρισα. Αισθάνομαι πολύ καλά, γι' αυτό και επέστρεψα… Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, αλήθεια συμβαίνουν τόσα πολλά που και εγώ έχω απορήσει. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα είμαστε πάλι μαζί».