Μαρία Μπακοδήμου: Φωτογράφισε το γιο της στην χιονισμένη αυλή του σπιτιού τους

Το μάτι μας βέβαια, έπεσε στην απίστευτη πισίνα της...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Μπακοδήμου: Φωτογράφισε το γιο της στην χιονισμένη αυλή του σπιτιού τους

Η Μαρία Μπακοδήμου, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον χιονισμένο κήπο του σπιτιού της, με την απίστευτη πισίνα και πρωταγωνιστή τον γιο της, Νικήτα Αργυρόπουλο.

«Όλα είναι παραμυθένια. Έχουμε βέβαια συνεχείς διακοπές ρεύματος κι ετοιμάσαμε τις λάμπες θυέλλης κι ίσως ψήσουμε στο τζάκι», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Η Μαρία Μπακοδήμου, έχει δυο γιους, τον 20χρονο Νικήτα και τον 19χρονο Αρη από τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Να σημειώσουμε πως η παρουσιάστρια, είχε μιλήσει και η ίδια για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της showbiz.

Μαρία Μπακοδήμου γιος σπίτι φωτογραφία

Μαρία Μπακοδήμου: Συγκλονίζει - "Δεν αγκαλιάζω τα παιδιά μου!"

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο Τηλέραμα για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας τον τελευταίο καιρό αλλά και για τα project στα οποία συμμετέχεις, το J2US και το Style Me Up!

«Δεν αγκαλιάζω σχεδόν ούτε τα παιδιά μου. Είναι δύσκολο πολύ αυτό το σκηνικό, όμως είμαι ψύχραιμη και τηρώ τους τρεις βασικούς κανόνες: αποστάσεις, μάσκα και απολυμάνσεις χεριών» εξομολογείται.

Όσο για το J2US και τον πως είναι σαν κριτής σχολίασε:

«Νιώθω σαν να ξεκινάω μια χαρούμενη εκδρομή με τους φίλους μου. Το «J2US» είναι μια ευχάριστη επαγγελματική εμπειρία, χάρη στην ποιότητα της παραγωγής, αλλά και την ποιότητα των άλλων συνεργατών».

Θεωρείστε μάλλον αυστηρή κριτής. Το ασπάζεστε;

«Είμαι απλά ειλικρινής. Αν κάτι μου αρέσει, δεν θα διστάσω να το εκθειάσω και να επιβραβεύσω τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Αν, πάλι, θεωρήσω ότι η προσέγγιση έγινε με ευκολία και είναι ένα θέαμα που μπορεί να είναι και δυσάρεστο, για ποιο λόγο να μην το σχολιάσω; Άλλωστε τις περισσότερες φορές επιβεβαιώνομαι, γιατί την ίδια αίσθηση έχει και το κοινό έτσι όπως το εκδηλώνει στα social media».

Διαβάστε εδώ και τις δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό YOU για τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο!

Θα διατηρήσετε αυτό το στιλ και φέτος ή σκέφτεστε να... μαλακώσετε;

«Για να δούμε... Μπορεί να συμβεί και μια μετάλλαξη. Ποτέ δεν ξέρεις».

Εδώ και λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα το «Style me up». Ποια είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εσάς σε αυτό το πρότζεκτ;

«Κάθε νέο πρότζεκτ είναι για μένα πρόκληση. Θέλω να το προσεγγίζω σαν να ξεκινάω τώρα τηλεόραση, για να μην πατάω σε μοτίβα που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί λόγω εμπειρίας. Είναι ένα πρότζεκτ που με κάνει να νιώθω πολύ άνετα, καθώς έχει στοιχεία που αγαπάω να δουλεύω, όπως το στιλ και η ανθρώπινη επικοινωνία. Παίρνω μεγάλη χαρά σε κάθε μεταμόρφωση και νιώθω ότι κάτι κάνουμε καλά κάθε φορά που κοιτάζω τα μάτια των ανθρώπων που μεταμορφώνονται (σχεδόν).

Είναι πολλές οι φορές που κάποιες κυρίες έχουν δακρύσει από χαρά βλέποντας τη νέα τους εικόνα. Από την πρώτη εκπομπή ένιωσα τεράστια συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Μου ήρθε, π.χ., μήνυμα στο κινητό από μια κυρία στην Αμερική: είναι δότης μυελού των οστών και ενδιαφερόταν να τσεκάρει αν είναι συμβατή με τη γυναίκα που μεταμορφώσαμε στην πρώτη εκπομπή, η οποία χρειάζεται επειγόντως συμβατό δότη. Πώς μπορείς να μείνεις ασυγκίνητος σε αυτή την καλοσύνη των ξένων;»,