Σταμάτης Γονίδης: «Κακόβουλοι απομονώνουν μέρος συνέντευξης μου για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης»

Πέταξε "καρφιά" στην Αντελίνα! «Η συγκεκριμένη κυρία δεν σεβάστηκε την φιλία που έχω με τον πεθερό της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταμάτης Γονίδης: «Κακόβουλοι απομονώνουν μέρος συνέντευξης μου για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης»

Τα βέλη του στην Αντελίνα Βαρθακούρη έριξε ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος ξεκαθάρισε τι εννοούσε με την δήλωση, η οποία έχει προκαλέσει σάλο, με αποτέλεσμα να δέχεται πολλά αρνητικά μηνύματα. Ενώ, του απάντησαν με αιχμηρές αναρτήσεις και πολλοί καλλιτέχνες.

«Όταν δεν θέλεις κάποιος να σε βιάσει, δεν πας στον χώρο του και του λες θα πάω στην αστυνομία, θα το πω στον μπαμπά μου», γράφτηκε πως είπε ο τραγουδιστής και μετά την δήλωση επικράτησε πανικός στα social media.

Ο Σταμάτης Γονίδης λοιπόν, με ανάρτησή στο προφίλ του στο Facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση - απάντηση του Σαμάτη Γονίδη

«Κάποιοι κακόβουλοι απομονώνουν ένα μέρος μιας ολόκληρης συνέντευξής μου (δεν το κάνουν μόνο σε εμένα αυτό) για να αυξήσουν τα νούμερα τηλεθέασης και να εκθέσουν τον κάθε επώνυμο που παίρνουν συνέντευξη. Ενώ υπήρχαν τόσο όμορφα και ωφέλιμα πράγματα σε αυτή την κουβέντα. Αυτό που συνέβη είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθώ κάποια άσχημα σχόλια.

Αυτή είναι η ανθρωποφαγία της κακής δημοσιογραφίας. Αυτό που με λυπεί είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δε σεβάστηκε τη φιλία και την αλληλοεκτίμηση που έχω με τον πεθερό της… Δεν σπιλώνεται η δική μου υπόσταση γιατί ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο Σταμάτης».

Σταμάτης Γονίδης απάντηση για την δήλωση βιασμού

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταμάτη Γονίδη

«Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου. Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις.»

Όπως ήταν φυσικό η ομάδα της εκπομπής διαφώνησε με πολλά από τα λεγόμενα του τραγουδιστή, ε την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναφέρει: «Είμαι αντίθετη. Δεν δέχομαι ότι αν ένα θύμα που έχει κακοποιηθεί, δεν θα του συμβεί. Δεν έχουμε όλη την ίδια δύναμη και τον ίδιο χαρακτήρα.» Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης - Το δημόσιο ξέσπασμά του