Δεν θα μεταδοθεί σήμερα 17/2 η εκπομπή Παμε Δανάη στο MEGA

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεν θα μεταδοθεί σήμερα 17/2 η εκπομπή Παμε Δανάη στο MEGA

Δεν θα μεταδοθεί σήμερα 17/2 η εκπομπή Πάμε Δανάη και την ανακοίνωση έκανε η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως είδαμε, πολλοί παρουσιαστές έχουν αποκλειστεί λόγω χιονιά, ανάμεσα τους και η ηθοποιός, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο κανάλι.

«Σήμερα το χιόνι και η Ρόξυ δεν με άφησαν να φύγω από το σπίτι. Τα λέμε κανονικά αύριο στις 10:00 ακριβώς. Να προσέχετε και να θυμάστε.. αν δείτε ανθρώπους που χρήζουν βοήθειας καλέστε στο 1595 για την Αθήνα και 197 για την επαρχία. Καλημέρα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Παμε Δανάη  MEGA

Απίστευτο σκηνικό στο Πάμε Δανάη - Η Δανάη Μπάρκα μιμήθηκε on air την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Η Δανάη Μπάρκα, μετά από παρότρυνση των συνεργατών της, έπεσε στα πατώματα, κυριολεκτικά, και έκανε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη του Big Brother.

Η αντίδραση της νικήτριας ήταν πολύ έντονη και ήδη από την Παρασκευή, έγινε πρώτο trend στο Tik Tok. Η Δανάη Μπάρκα αποφάσισε να δοκιμάσει on air τις υποκριτικές τις ικανότητες και έτσι έπεσε στο πάτωμα, έκλαψε και ούρλιαξε για να αναπαραστήσει τη μεγάλη νικήτρια.

Το έκανε μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία, την ώρα που η Άννα Μαρία έδινε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη.

Πέρα από τη Δανάη Μπάρκα, απίστευτη αντίδραση με την Άννα Μαρία είχε και ο Κρατερός Κατσούλης

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί στην εκπομπή του έμεινε «κάγκελο» με μερικά πλάνα του προβλήθηκαν στην «Φωλιά των κου κου». Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα του να σχολίασε τα όσα είδαν, δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Συγκεκριμένα, έπαιξαν ένα βίντεο με δηλώσεις και με στιγμιότυπα από την παρουσία της Άννας Μαρία Ψυχαράκη μέσα στο παιχνίδι του Big Brother.

«Εγώ δεν έχω έρθει ακόμα σε επαφή με την πραγματικότητα. Κάνω μια υπέρβαση τεράστια τώρα, θα παραμείνω καλοπροαίρετος…», είπε ο Κρατερός Κατσούλης μετά την προβολή του βίντεο, ο οποίος δεν ήξερε περί τίνος πρόκειται.

«Δεν νιώθω καλά. Δεν ήξερα τον άνθρωπο. Είδα αυτό το βίντεο. Έχω πάθει ένα σοκ, οπότε θα μου επιτρέψετε να μείνω στην κατάσταση αυτή. Ευχαριστώ για το ξύπνημα αυτό. Βοηθήστε με! Πάμε κάπου! Θωμά αγάπη μου, έλα πάρε με από εδώ!», είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής μετά από όσα άκουσε από την Άννα Μαρία Ψυχαράκη.