Λίλιαν Αρχοντή: «Τάσσομαι υπέρ αυτών που κατηγορείτε»

«Έχω συνεργαστεί άψογα»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λίλιαν Αρχοντή: «Τάσσομαι υπέρ αυτών που κατηγορείτε»

Η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αποκάλυψε πως τάσσεται υπέρ των ηθοποιών που κατηγορούνται.

Οι δηλώσεις της Λίλιαν Αρχοντή

Θα συνεργαζόσουν με τους καλλιτέχνες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο στόχαστρο των καταγγελιών;

Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη σε μεγάλο μιούζικαλ που είχε φέρει από την Αμερική, με τον Κώστα Σπυρόπουλο σε σίριαλ που ο ίδιος επέλεξε, αλλά και στο "Ταμάμ". Συνεργάστηκα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, όχι μόνο στην τηλεόραση, αλλά και μια ολόκληρη σεζόν που ήμουν προσωπική βοηθός του.

Η συνεργασία μας και με τους τρεις ήταν άψογη, τους γνωρίζω πολύ καλά από μέσα κι απ’ έξω. Γνωρίζω τον Παύλο Χαϊκάλη, είναι φίλος, εξαιρετικός άνθρωπος, τον εκτιμώ. Κατηγορώντας αυτούς τους ανθρώπους, δεν αμφισβητείται ούτε το ταλέντο ούτε η πορεία τους… Τάσσομαι υπέρ τους. Αυτούς τους ανθρώπους τους έχω στο βιογραφικό μου και καμαρώνω γι’ αυτούς. Έστειλα μήνυμα στον Πέτρο Φιλιππίδη τώρα, τον αγάπησα όπως τη σύζυγό του και τον γιο τους.

λίλιαν αρχοντή φιλιππιδης

Τι του έγραψες στο μήνυμα;

Περαστικά και γρήγορη ανάρρωση, ότι είμαι δίπλα του, στο πλευρό του, όπως και στη γυναίκα του και στο παιδί τους. Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη παίζει στη σειρά «Τα καλύτερα μας χρόνια»

Σου απάντησε;

Όχι, δεν μου απάντησε, δεν περίμενα να μου απαντήσει, αλλά το έκανα για να δείξω την συμπαράστασή μου και την εκτίμησή μου. Με τη θέση που παίρνω υπέρ των μεγάλων αυτών ανθρώπων του χώρου και του θεάτρου μας, όπως είναι κι ο Δημήτρης Λιγνάδης, δε σημαίνει ότι κατηγορώ τις κοπέλες που μίλησαν. Θα βγουν κι άλλα στη δημοσιότητα, θα βγουν κι άλλοι, είναι τραγικό, δεν το αξίζει το θέατρο αυτό.

Τάσος Χαλκιάς για Κιμούλη: «Για να λέγεται κάποιος ''θεατράνθρωπος'' πρέπει να είναι και άνθρωπος»

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «Love It» για τις καταγγελίες, τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και τη φίλη του Ζέτα Δούκα.

Για όσα έχει καταγγείλει η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρει τα εξής: «Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον, όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη.

Η Ζέτα Δούκα είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος… Τόλμησε να κάνει κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση, να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί». Ο ηθοποιός πλέον θα βρίσκεται στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μια προσθήκη που έρχεται να καλύψει το κενό του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει. Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του, αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιος.