House of fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Πηνελόπης που έχει φέρει εντάσεις στην Ακαδημία

Όσα δεν γνωρίζουμε για την παίκτρια που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι από την δεύτερη ημέρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
House of fame: Αυτό είναι το βιογραφικό της Πηνελόπης που έχει φέρει εντάσεις στην Ακαδημία

Η Πηνελόπη είναι μια παίκτρια του House of Fame που από την πρώτη ημέρα έφερε την αντίδραση των δασκάλων, ενώ όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, έχει κάνει και έξαλλους ορισμένους παίκτες.

Οι 17 σπουδαστές που μπήκαν στο σπίτι της Ακαδημίας με Διευθυντή τον Πάνο Μεταξόπουλο και ήδη ξεκίνησαν μαθήματα φωνητικής και χορού ώστε να προετοιμαστούν για τα live, σίγουρα θα γίνουν θέμα συζήτησης.

Μία από τις τραγουδίστριες λοιπόν που έχει κεντρίσει τα βλέμματα τόσο των συμπαικτών της, όσο και των coaches είναι η Πηνελόπη Τσακυρίδου.

Ποια είναι όμως η Πηνελόπη από το House of fame - Το βιογραφικό της

House of fame Πηνελόπη βογραφικό

  • Είναι 30 ετών και υπήρξε πάντοτε «ανήσυχο παιδί».
  • Από τριών ετών εκδήλωσε τις πρώτες της καλλιτεχνικές ανησυχίες.
  • Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές στο Ωδείο της μητέρας της, στη συμπρωτεύουσα. Εκεί, έμαθε πιάνο, κιθάρα και κανονάκι. Αυτό το τρίχρονο παιδάκι όμως, δεν θα έμενε εκεί. Είχε κλίση στη ζωγραφική και στο σχέδιο μόδας.
  • Ειδικότητες με τις οποίες ασχολείται έως σήμερα.
  • Τώρα, αποφάσισε να επιστρέψει στα… θρανία, πιο συγκεκριμένα, της Ακαδημίας του House of Fame επειδή, όπως λέει, της αξίζει μια θέση στη βιομηχανία της μουσικής.
  • Είναι αρκετά ανταγωνιστική και μπορεί να τραγουδήσει από Τρύπες μέχρι Αλίκη Βουγιουκλάκη.
  • Σε αυτή την περίοδο της ζωής της, λέει όχι στις σχέσεις, ναι στην καριέρα!

House of Fame: «Η Πηνελόπη θα μας εκνευρίζει για το υπόλοιπο του παιχνιδιού»

Μπορεί το House of Fame να ξεκίνησε την Δευτέρα, ωστόσο έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Twitter, το οποίο έκρινε πως η Πηνελόπη θα είναι η παίκτρια που θα εκνευρίζει τους χρήστες του από εδώ και στο εξής στο παιχνίδι.

Η Πηνελόπη είναι η παίκτρια που έχει παραπονεθεί αρκετά ήδη από την πρεμιέρα καθώς δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει πιάνο στο πρώτο λάιβ. Η έκρηξή της αυτή την έφερε σε αντιπαράθεση μέχρι και με την Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία είναι δασκάλα φωνητικής.

Το Twitter εννοείται πως την δίκασε για τη στάση της αυτή και φαίνεται πως διάλεξε ήδη την παίκτρια με την οποία θα ασχολείται για το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

House of Fame Πέννυ ΜπαλτατζήHouse of Fame ΠηνελόπηHouse of Fame Twitter