Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους μετά την διάψευση της σχέσης τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram

Σε όλες τις πρωινές εκπομπές είχε παίξει η φημολογούμενη σχέση του Πέτρου Κωστόπουλου και της τραγουδίστριας Κατερίνας Λιόλιου. Οι φήμες αυτές είχαν ξεσπάσει μετά το ταξίδι που είχαν κάνει και οι δύο στο Ντουμπάι. Ωστόσο, μερικές εβδομάδες αργότερα, όπως φαίνεται ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στο Instagram.

Τόσο ο παρουσιαστής όσο και η τραγουδίστρια, μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες που τους ήθελαν να βρίσκονται σε σχέση, δηλώνοντας πως είναι απλά καλοί φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Όμως, όπως φαίνεται η... φιλία τους τελείωσε, καθώς έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και, μάλιστα, υπάρχουν και αποδείξεις.

Πέτρος Κωστόπουλος Κατερίνα Λιόλιου unfollow

Πέτρος Κωστόπουλος Kατερίνα Λιόλιου Instagram

Πέτρος Κωστόπουλος: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου»

Λίγο καιρό μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στα social media, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να δώσει την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του και να μιλήσει τόσο για το Ντουμπάι όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία είναι καθαρά φιλική.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε αλλά και στη σχέση που είχε με τους γονείς του.

Αναφερόμενος στο ταξίδι στο Ντουμπάι είπε: «Δεν χρωστάω. Στη δική μου την περίπτωση, το παραμυθάκι ξεκίνησε το 2012 από πολιτικούς κύκλους, ήταν ο λεγόμενος αντισυστημικός πόλεμος. Τα σύνορα είναι ανοιχτά. Το μέτρο στην Ελλάδα είναι για να μη μεταφέρεις τον κορωνοϊό σε άλλη περιοχή στην Ελλάδα. Το ελληνικό κράτος δεν το αφορά αν εγώ πάω στο Ντουμπάι. Έκανα 8 τεστ κορωνοϊού μέχρι να επιστρέψω στην Ελλάδα και μπήκα και 7 μέρες καραντίνα. Εγώ πήγα για δουλειά στο Ντουμπάι» - δείτε εδώ φωτογραφίες ντοκουμέντο από το ταξίδι του.

Για τη σχέση του με την Κατερίνα Λιόλιου: «Δεν έχω ερωτική σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου. Είμαστε φίλοι. Ως άντρας, ποτέ δεν θα μίλαγα για μια γυναίκα. Είναι ωραίο κορίτσι και καλό παιδί. Ακόμα όμως και να είχα. Πόσο ρατσιστικό, όμως, είναι να γίνονται σχόλια για την ηλικία μου, επειδή είμαι 61, και να λένε ότι πρέπει να στείλει το 4 για να δει τον ηλικιωμένο».

Πέτρος Κωστόπουλος Ντουμπάι

Για τη σχέση του με τους γονείς του: «Έμαθα ότι ήμουν ανεπιθύμητος στους γονείς μου. Η μάνα μου δεν ήθελε να κάνει άλλο παιδί. Μας κατηγορούσαν ότι ήμασταν αριστεροί και η μητέρα μου δεν με άφηνε να γράφω με το αριστερό. Νόμιζε ότι θα γεννήσει κορίτσι. Γεννιέμαι εγώ. Η μάνα μου λέει όχι, πάρτε το από 'δω και λιποθυμάει. Μετά η σχέση μου με τους γονείς μου ήταν υπέροχη. Ήθελαν να πάω στο εξωτερικό να σπουδάσω.

Όταν χάσεις τη δουλειά, την περιουσία σου και την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι αβάστακτη. Η ψυχίατρός μου μου είπε ότι, αν σκεφτώ την αυτοκτονία, θα καταφέρω να κάνω τα παιδιά μου δυστυχισμένα».