Χάρης Ρώμας: «Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει ''παιδόφιλος''»

Ξέσπασε για εξώφυλλο περιοδικού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει ''παιδόφιλος''»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στο «Πάμε Δανάη» και ξέσπασε για ένα εξώφυλλο που τον αποκαλούσε παιδεραστή.

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα

«Όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται ότι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία, αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους…

Δεν είναι γραφικό να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει παραμύθια σε αυτό το πολύ λίγο κοινό που απευθύνεται… Βγαίνει και κράζει και 'κονομάει στις πλάτες αυτών των λίγων χιλιάδων ανθρώπων, που είναι ένα μόνιμο αναγνωστικό κοινό, που θρέφει αυτον και τους γύρω του μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει "παιδόφιλος", έχοντας αγκαλιά το βαφτιστήρι και ανιψάκι της Άννας Χατζησοφιά, της πιο στενής μου συνεργάτιδας. Οι γονείς του παιδιού που μας έχουν φωτογραφίσει σε ένα γεύμα στο σπίτι της Άννας πανικοβάλλονται, γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι πώς να το χειριστούν. Βλέπουν το παιδί τους σε ένα εξώφυλλο και κάνουν και αυτοί αγωγή…

Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του σφαγιασθέντος Νίκου Σεργιανόπουλου».

Θυμίζουμε, μάλιστα, πως σε συνέντευξη που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Πρωινό», ο Χάρης Ρώμας ήταν έξαλλος με τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς.

Οργισμένος ο Χάρης Ρώμας: «Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι»

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο Χάρης Ρώμας δεν δίστασε να κάνει μία οργισμένη ανάρτηση, μέσα από την οποία απάντησε στο δημοσίευμα που τον ήθελε να δέχεται κι εκείνος καταγγελίες.

Ο ηθοποιός, στην ανάρτησή του, συνόδευσε το κείμενό του με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με τη Ζέτα Δούκα, που ήταν και αυτή που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» με τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στη ρυπαροφυλλάδα του, σήμερα;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει τη δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες, που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη. Ποιος είναι αυτός; Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιο στενής μου συνεργάτιδας, εδώ και τριάντα χρόνια, της Άννας Χατζησοφιά. Τη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγιών» Ελλήνων πολιτών: Στο ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μία λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας. Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ;

Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!».

χάρης ρώμας ξέσπασμα στο πάμε δαναή