Αγανακτισμένη η Μαρία Μπακοδήμου - «Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια»

«Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγανακτισμένη η Μαρία Μπακοδήμου - «Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια»

Η Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται να έχει εξοργιστεί καθώς είναι εδώ και αρκετές μέρες χωρίς ρεύμα, εξαιτίας της κακοκαιρίας που χτύπησε στα Βόρεια.

Η παρουσιάστρια μπορεί να ευχαριστήθηκε μαζί με τον γιο της τα χιόνια όμως αποκάλυψε πως εδώ και 3 μέρες αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα καθώς είναι χωρίς ρεύμα και δεν ξέρει καν πότε θα επιστρέψει.

Για τον λόγο αυτόν, η ίδια προχώρησε σε μια αγανακτισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε: «Είμαι κι εγώ από αυτούς στα βόρεια. Από την αρχή της “Μήδειας” το σπίτι μου δεν έχει ρεύμα. Είναι τόσο λογικό να μην μπορούν να διορθώσουν τις βλάβες εδώ και τόσες μέρες;

Θέλω πολύ να δείξω κατανόηση. Αλλά… Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να αφήνεις χωρίς ρεύμα για τόσο διάστημα τόσα σπίτια που κάποια ενδεχομένως να έχουν και κάποιον ασθενή που να χρειάζεται το ρεύμα για υποστήριξη οξυγόνου π.χ.

Τα σπίτια μας είναι πια πιο κρύα από τα ψυγεία μας. Επικοινωνία δεν υπάρχει και κάθε μέρα ακούμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχει αποκατασταθεί. Ζεστό νερό ούτε στα όνειρα. Και σκέφτομαι ότι η μόνη λύση για να ζήσουμε καλά σε αυτή την όμορφη χώρα, είναι να γίνουμε ανεξάρτητοι.

Να έχουμε γεννήτρια, να έχουμε γεώτρηση, να έχουμε σεκιούριτι, ιδιωτική ασφάλιση. Και μετά σκέφτομαι ότι αν τα καλύψουμε όλα μόνοι μας το κράτος τι θα κάνει; Ήρεμα ρωτάω #Μήδεια», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου.

Αγανακτισμένη η Μαρία Μπακοδήμου

Άγριο ξέσπασμα από την Μαρία Μπακοδήμου - «Βαρέθηκα να ακούω για το..»

Το πρωί της Πέμπτης και λίγες ώρες πριν το φαντασμαγορικό live του J2US η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στην κάμερα του Πρωινού αποκαλύπτοντας πως έχει βαρεθεί να ακούει σχόλια για το.. ντεκολτέ της!

Η παρουσιάστρια του Style me up μίλησε, μέσα σε όλα, για τους γιους της που είναι τώρα φαντάροι αλλά και για τα σχόλια που συνεχώς ακούει αναφορικά με το ντεκολτέ της ενώ και ένας χαμός έγινε με το Open και την ίδια.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή ήταν πολύ συγκινητικό που οι γιοι μου πήγαν φαντάροι. Μετά το συνηθίζεις. Τα παιδιά θα τραβήξουν τις ζωές τους. Είναι λίγο βαρύ για τις μαμάδες. ..»

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα σχόλια που έχει κουραστεί να ακούει: «Βαρέθηκα να ακούω για το ντεκολτέ μου. Το βρίσκω πολύ σεξιστικό να μιλάμε για μια γυναίκα για το πώς θα ντυθεί και πώς θα είναι. Όπως της αρέσει θα είναι! Γιατί πρέπει μια γυναίκα να δώσει λογαριασμό για το πώς θα ντυθεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω