Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και internet η οικογένεια

Έτσι πέρασαν την μέρα τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο και internet η οικογένεια

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι δυστυχώς από τους πολλούς που δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους εξαιτίας της κακοκαιρίας και του χιονιά.

Μπορεί να προσέφερε ένα μοναδικό τοπίο, όμως το χιόνι δημιούργησε αρκετά προβλήματα σε αμέτρητες οικογένειας καθώς το ρεύμα τους έχει ταλαιπωρήσει πολύ.

Ο Χάρης που αυτές τις μέρες έχει ανοίξει κόντρα με την Χρυσηίδα Δημουλίδου περιέγραψε λοιπόν την εμπειρία τους χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο, ίντερνετ και οδική πρόσβαση με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά: «Όταν η ζωή δίνει λεμόνια, φτιάξε λεμονάδα!! ? Μπορεί να ταλαιπωρηθήκαμε χωρίς ρεύμα, τηλέφωνο, Ίντερνετ, οδική πρόσβαση κτλ κτλ, τουλάχιστον προσπαθήσαμε να το χαρούμε. Ειδικά οι κόρες μας ξετρελάθηκαν με το χιόνι!! ?❄️

Κι όσο ήμασταν χωρίς ρεύμα, μαγειρέψαμε στο γκάζι, ανάψαμε κεράκια για να βλέπουμε, χρησιμοποιήσαμε τα χιόνια για ψυγείο και το τζάκι για να ζεσταθούμε & κοιμηθήκαμε και οι τέσσερις μαζί, αγκαλίτσα, εκεί, στο σαλόνι, παρέα με το τζάκι ❤️ Εντωμεταξύ, μια μέρα πριν, ξεκινήσαμε δίαιτα. Το τι πατατάκι, δρακουλίνι, πασατέμπο (οκ, και φρούτα) φάγαμε, δεν λέγεται!! Και να θελεις ν’αγιάσεις, δε μπορείς!! ? Εξακολουθούμε να είμαστε χωρίς!! Ήρθαμε για λίγο στα πεθερικά μου και βρήκα Ίντερνετ!!! ???? #varthakouris #adelinavarthakouri #soukoufamily #varthakourisfamily».

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης χωρίς ρεύμα

Αίτηση... διαζυγίου από τον Χάρη Βαρθακούρη στην Αντελίνα - Δημοσίευσε ο ίδιος τον λόγο

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος ενημέρωσε πως αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου που είχε κάνει στην Αντελίνα, με τον ίδιο μάλιστα να δημοσιεύει και τον λόγο.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει απίστευτο χιούμορ και δε διστάζει να το δείξει και μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει στο Instagram του.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα insta story στο οποίο φαίνονται δύο πεϊνιρλί που του έχει μαγειρέψει η Αντελίνα. Μάλιστα πάνω στη φωτογραφία γράφει πως αφού του ετοίμασε κάτι τόσο ωραίο, αποφάσισε να αποσύρει την αίτηση διαζυγίου, πάντα αστειευόμενος.

Θυμίζουμε πως το αγαπημένο ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει τη δική του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, αφού πρώτα ακύρωσε μία πρόταση από τον ΑΝΤ1.