Ράδιο Αρβύλα: Η αποτυχημένη έκπληξη για τα γενέθλια του Αντώνη Κανάκη

«Κυρίες και κύριοι παρακολουθείτε την χειρότερη τηλεοπτική έκπληξη που έχει γίνει ποτέ»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Η αποτυχημένη έκπληξη για τα γενέθλια του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του και η παρέα του Ράδιο Αρβύλα επιχείρησε να του οργανώσει μια έκπληξη, η οποία όμως τελικά ήταν.. αποτυχημένη.

Την σημαντική αυτή μέρα ο παρουσιαστής της εκπομπής την πέρασε μαζί με τους συνεργάτες του, οι οποίοι στην έναρξη είχαν ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο.

Παρόλα αυτά, η έκπληξη τους δεν ήταν αρκετά επιτυχημένη με το πλατό να ξεσπάσει σε γέλια. Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης είπε χαρακτηριστικά: «Κυρίες και κύριοι παρακολουθείτε την χειρότερη τηλεοπτική έκπληξη που έχει γίνει ποτέ. Την πιο αποτυχημένη για κάποιον που έχει γενέθλια σε μια εκπομπή».

Μετά από λίγο, μια εντυπωσιακή τούρτα εισέβαλλε στο πλατό και ο παρουσιαστής έσβησε το κεράκι ερωτηματικό, με τον ίδιο να προσθέτει: «Είναι ωραία 52 γιατί έχω πολλή αγάπη αυτή τη στιγμή γύρω μου και την ανταποδίδω». Στο μεταξύ, αυξάνονται οι μέρες προβολής της εκπομπής!

Ράδιο Αρβύλα γενέθλια έκπληξη

Επιστρέφει το «Βινύλιο» με τον Αντώνη Κανάκη

Η βραδινή εκπομπή Βινύλιο του Αντώνη Κανάκη φαίνεται πως επιστρέφει στην τηλεόραση και το OPEN σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου.

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν με μεγάλη επιτυχία, σχολιάζοντας τα θέματα της επικαιρότητας - δείτε όσα είπαν για την «φίμωση» των καλλιτεχνών - με τον δικό τους τρόπο και όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει και την δεύτερη εκπομπή του.

Σύμφωνα με τους Κου Κου το Βινύλιο πρόκειται να βγεί στον αέρα τις επόμενες μέρες εκτός απροόπτου.