Το τελετουργικό που ακολουθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ πριν πέσει για ύπνο

Δεν θα πιστέψετε τι πίνει!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το τελετουργικό που ακολουθεί η Βασίλισσα Ελισάβετ πριν πέσει για ύπνο

H Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται να ακολουθεί ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα πριν πέσει για ύπνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Indepdendent

Μπορεί η μονάρχης να προσέχει πολύ τη διατροφή της και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Independent να ορκίζεται στο απόφθεγμα «ένα μήλο την ημέρα...», ωστόσο στο κλείσιμο της ημέρας επιτρέπει στον εαυτό της μια «ιδέα» πολυτέλειας.

Σύμφωνα με την ξαδέρφη της Βασίλισσας Ελισάβετ, Μάργκαρετ Ρόουντς, η βασίλισσα που πρόσφατα εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού απολαμβάνει ένα ποτήρι τζιν ή γλυκό κρασί Dubonet πριν το μεσημεριανό δείπνο, ενώ συνοδεύει το γεύμα της με ένα ποτήρι κρασί

Η ίδια πηγή αναφέρει πως συχνά, μετά το γεύμα, η Βασίλισσα Ελισάβετ απολαμβάνει ένα ποτήρι dry martini.

Το μυστικό της όμως για να κοιμηθεί γαλήνια και ήρεμα είναι γαλλικής προελεύσεως. Πριν πέσει για ύπνο, η Βασίλισσα Ελισάβετ φαίνεται πως πίνει ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Η αλήθεια πως η περιγραφή για τη ρουτίνα της Βασίλισσας Ελισάβετ μοιάζει κάπως υπερβολική. Ωστόσο, το δημοσίευμα αναφέρεται πάντοτε σε όσα έχει γράψει για εκείνη η ξαδέρφη της.

Πάντως, ο Independent σχολιάζει πως αν πράγματι η επικεφαλής του βρετανικού θρόνου καταναλώνει έξι μονάδες αλκοόλης την ημέρα, τότε θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως «πότης», σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις της Βρετανίας.

τι κάνει η Βασίλισσα Ελισάβετ πριν πέσει για ύπνο

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δηλώνει χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ γέμισε με χαρά και ευτυχία την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία εξέφρασε τα πρώτα της συναισθήματα μέσω ενός εκπροσώπου.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε χθες τα ευχάριστα της εγκυμοσύνης δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία στην οποία η δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζεται με φουσκωμένη κοιλιά.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους».

Στην ανακοίνωση επίσης δημοσιεύτηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία η Μέγκαν ξαπλώνει στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στο στομάχι και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φίλο τους και φωτογράφο Μίσαν Χάριμαν.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε μέσω εκπροσώπου ότι τόσο η ίδια, όσο και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, είναι πολύ χαρούμενοι για την είδηση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν: «Η η βασίλισσα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρλος, και ολόκληρη η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα».

Βασίλισσα Ελισάβετ δηλώνει χαρούμενη με την εγκυμοσύνη της Μέγκαν