Κυριακή, 03 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Μαρία Σολωμού: «Έχω φάει κέρατο αλλά με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα»

Όλα όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή

Μαρία Σολωμού: «Έχω φάει κέρατο αλλά με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα»
News 20.02.2021 14:35
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το βράδυ της Παρασκευής η Μαρία Σολωμού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το Λύσαμε» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε τόσο για τις επαγγελματικές της επιτυχίες όσο και για το αν έχει την έχουν απατήσει ποτέ.

Η Μαρία Σολωμού είπε χαρακτηριστικά: «Η Ράνια είναι ρόλος ζωής. Αυτός ο ρόλος στους Singles με ακολουθεί ακόμη. Δυσκολεύτηκα μέχρι να βρω τον ρόλο της, ήταν υστερικιά αλλά πολύ συμπαθητική. Είμαι πολύ πιο ήσυχη απ’ αυτό. Δεν τσακώνομαι, δεν φωνάζω. Θα έλεγα ναι στο σίκουελ του Singles.

Συζητιέται γενικά να επανέλθει» τόνισε για τη δημοφιλή σειρά του Mega και αποκάλυψε αν έχει κάνει πλαστικές «Φαίνομαι να έχω κάνει πλαστική κάπου; Δεν έχω κάνει πλαστικές! Για αυτό έχω τις αφέλειες, κρύβουν τις ρυτίδες».

Αμέσως μετά οι δύο παρουσιαστής έπαιξαν μαζί της ένα παιχνίδι και της ζήτησαν να διαλέξει μια φωτογραφία και να σκίσει μια άλλη. Μάλιστα, έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στους δύο πρώην συντρόφους της, Πάνο Μουζουράκη και Μάριο Αθανασίου με την ίδια να επιλέγει τον δεύτερο υποστηρίζοντας πως “είναι ο πατέρας του παιδιού μου” -δείτε εδώ τι είπε για την συνεπιμέλεια-.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωής: «Τι να πω τώρα δεν ξέρω, μπορεί και να είμαι με κάποιον. Έχω πει ότι δεν θα πω ξανά τίποτα για τα προσωπικά μου. Είμαι και επίσημα single!

Τώρα το τι κάνω είναι μια άλλη ιστορία. Με φοβούνται οι άντρες, αλλά είμαι πολύ γλυκιά. Δεν στέλνω και δεν απαντώ ποτέ σε ανθρώπους στο Instagram. Οουυυ έχω φάει κέρατο. Με τον Μάριο δεν έμαθα ποτέ τίποτα. Με όλους τους υπόλοιπους ήξερα, μάθαινα, έβλεπα. Με το που το μαθαίνω, λογικά χωρίζω».

Μαρία Σολωμού προσωπική ζωή

Μαρία Σολωμού: «Τα προσωπικά μου ανήκουν σε εμένα, έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι»

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού μίλησε στον Real Fm και δήλωσε πως πλέον δεν έχει σκοπό να αποκαλύπτει την προσωπική της ζωή μιας και έχει φύγει από αυτή τη «φάση»

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις δύο σχέσεις τις που ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό, τον Μάριο Αθανασίου και τον Πάνο Μουζουράκη απάντησε:

«Πάντως, τώρα πιστεύω ότι, αν θες, κρύβεσαι. Και πια είμαι σε αυτήν την κατάσταση. Τα προσωπικά μου ανήκουν σε εμένα. Έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι. Δεν μπορεί να με προσδιορίζει μια συγκεκριμένη εικόνα. Δεν είμαι μέρος ενός ζευγαριού και δεν ορίζομαι από αυτό», είπε στην Real Life ενώ πρόσφατα η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή Roomies.

μαρία σολωμού

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη μέσα στο αυτοκίνητο της - "Πάθαινα παροξυσμούς"

Άσχημα νέα για τις Roomies στο Mega - Τι συμβαίνει με Σολωμού, Παπαδημητρίου και Ζαρίφη

Share