Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν συνεχίζεται η συνεργασία του με τον Γεωργίου - «Δεν ταιριάζουμε»

Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Πολυδερόπουλος: Δεν συνεχίζεται η συνεργασία του με τον Γεωργίου - «Δεν ταιριάζουμε»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αποκάλυψε το τέλος της συνεργασίας του με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός που πρόσφατα έπεσε θύμα διάρρηξης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα είμαι στην ομάδα ηθοποιών που θα συνεχίσει με τον Ανδρέα Γεωργίου, σε πολλές ήμουν ομάδες σε αυτή δεν θα είμαι. Σε κάποια πράγματα ταιριάζουμε σε κάποια τα πορευόμαστε μαζί, σε κάποια όχι.

Με τα παιδιά έχουμε καλή σχέση κάναμε όσες δουλειές κάναμε επιτυχία, σε αυτή προέκυψε να είναι κάτι άλλο στο οποίο δεν θα είμαι εγώ και θα είμαι κάπου άλλου. Συζητάω κάτι άλλο, όμως λόγω των καιρών δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Είμαι ευχαριστημένος με τον Ανδρέα και είμαι τυχερός που είχα δουλειά με αυτά που γίνονται. Όλα είναι καλά και το κλίμα, ήταν από τα καλύτερα κλίματα συνεργασίας» κατέληξε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Νίκος Πολυδερόπουλος συνεργασία με ανδρέα γεωργίου

Νίκος Πολυδερόπουλος: "Δεν θα είμαι στο Mega με τον Γεωργίου, εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω θέμα"

Στο Happy Day μίλησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος και αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο Mega αλλά αποκάλυψε και πως πέρασε στη πρώτη καραντίνα στην Γαύδο.

«Έμεινα στη Γαύδο δύο μήνες. Έτρωγα ξηρά τροφή, αν είχε ήλιο φόρτιζα το κινητό. Και φίδια και σκορπιούς έχω δει, δεν είχα κανένα φόβο γι’ αυτά. Δεν απασχολώ τον κόσμο με τα προσωπικά μου, έχω βρει τα… κουφέτα, αλλά όχι τη νύφη», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσο για το τέλος της σειράς «8 Λέξεις», ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε: «Ήταν και για μένα ξαφνικό το ότι θα τελειώσουν οι 8 Λέξεις γιατί είχα και μια πρόταση ότι ίσως συνεχίσουμε του χρόνου. Καλή επιτυχία στον Αντρέα Γεωργίου για το Mega, αλλά δεν θα είμαι σε αυτή τη νέα σειρά. Εγώ με τον ΣΚΑΙ δεν έχω κανένα θέμα, μια χαρά είναι η συνεργασία μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν έχω κάποια πρόταση από τον ΣΚΑΙ».

Δείτε ωστόσο όσα δήλωσε ο Ανδρέας Γεωργίου για το πρόωρο τέλος της σειράς "8 λέξεις".

νίκος πολυδερόπουλος