Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν ήταν στο σπίτι της Έλενας Κούρκουλα ο Δημήτρης Λιγνάδης»

«Έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν επιτρέπει να έρθει σε επαφή με κανέναν λόγω covid»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν ήταν στο σπίτι της Έλενας Κούρκουλα ο Δημήτρης Λιγνάδης»
News 22.02.2021 12:47
Από Ελένη Ζουγανέλη

Φήμες ήθελαν το Σαββατοκύριακο, πριν την σύλληψη του ο Δημήτρης Λιγνάδης να έχει βρει καταφύγιο σε φιλικό σπίτι και συγκεκριμένα στο σπίτι της Έλενας Κούρκουλα και του Διονύση Παναγιωτάκη.

Ωστόσο, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να βάλει τέλος στις εν λόγω φήμες. Τις δηλώσεις της, μετέφερε μέσα από το Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Για αυτό το λόγο ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στο σπίτι της Έλενας Κούρκουλα

«Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως ότι επειδή δήλωσε άλλη διεύθυνση κατοικίας ο Κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν “άσυλο”, γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα, η Έλενα Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους.

Εγώ χθες, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ και των τηλεφώνων που κάναμε σε όλους τους εμπλεκόμενους για να είμαστε προετοιμασμένοι για τη σημερινή εκπομπή μίλησα μαζί της. Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Λιγνάδη και Κούρκουλα

Δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί υπάρχουν και τα προσωπικά δεδομένα αλλά είναι ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που δεν επιτρέπει να έρθει σε επαφή με κανέναν λόγω covid. Αυτό που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης. Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα, ότι είναι φίλοι.

Μου είπε ότι δεν είχε καμία εικόνα γι αυτή την παραβατική συμπεριφορά, είχε μια εικόνα για την σεξουαλική του προτίμηση αλλά σίγουρα δεν είχε καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε. Τα καταδικάζει αυτά που ακούει. Της προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο διάλογος του Λιγνάδη με την ανακρίτρια - «Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν γνωρίζω τίποτα»

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, βγήκε στη δημοσιότητα ο διάλογος που είχε ο Δημήτρης Λιγνάδης με την ανακρίτρια, λίγο μετά τη σύλληψή του η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, κρατείται στον έβδομο όροφο της ΓΑΔΑ σε ένα κελί μόνος του και όπως θα διαπιστώσετε από τα λεγόμενά του, αρνείται όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν σε βάρος του ενώ τονίζει πως δεν γνώριζε καν ότι είχαν γίνει μηνύσεις.

  • Ανακρίτρια: Κύριε Λιγνάδη υπάρχει ένταλμα σε βάρος σας… Κατηγορείστε για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή… Τα καταγγελλόμενα αποτυπώνονται σε δύο μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος σας στην εισαγγελία. Γνωρίζετε επ’ αυτών;
  • Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι κυρία ανακρίτρια, δεν έχω γνώση, δεν ξέρω… πέρα απ’ όσα ακούγονται ως φήμες… δεν γνωρίζω για μηνύσεις…

Δημήτρης Λιγνάδης ανακρίτρια

  • Ανακρίτρια: Υπάρχουν δύο… καταγγέλθηκαν τελεσμένα αδικήματα βιασμού κατά συρροή, το δεύτερο είναι για το 2010. Πρόκειται για… Γνωρίζετε κάτι επ’ αυτών; Επί των καταγγελιών; Είναι βαρύτατες οι κατηγορίες αυτές κύριε Λιγνάδη…
  • Δημήτρης Λιγνάδης: Όχι, δεν γνωρίζω… Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες… Δεν έχω ιδέα. Δεν έχω ενημερωθεί… Έθεσα εαυτόν αμέσως στη διάθεσή σας, στη διάθεση των αρχών. Για αυτό και παρουσιάστηκα αμέσως μετά την έκδοση εντάλματος, δεν με αναζήτησε η αστυνομία, δεν είχα ή έχω να κρύψω κάτι! Είμαι ειλικρινής απέναντί σας, σε όλη αυτή την ιστορία… δεν υπάρχει κάποιο θέμα, ούτε να κρυφτώ ούτε να διαφύγω, ούτε κάτι άλλο…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: Η αντίδρασή του όταν του πήραν το κινητό

Τσαλίκης κατά Λιγνάδη: «Να ζητήσεις γονατιστός συγγνώμη και στωικά να εκτίσεις την ποινή σου»

Share