Αλεξάνδρα Παντελάκη για Λιγνάδη: «Έβλεπες έναν άνθρωπο ευγενή, μορφωμένο»

«Με σοκάρουν αυτά που ακούω, εννοείται είμαστε με τα θύματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παντελάκη για Λιγνάδη: «Έβλεπες έναν άνθρωπο ευγενή, μορφωμένο»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ίδια τόνισε πως όσα ακούει της προκαλούν σοκ καθώς κατά τη συνεργασία της με τον ηθοποιό είδε έναν άνθρωπο ευγενή και μορφωμένο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως συμμετείχε σε μία τηλεοπτική σειρά μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τότε δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί πως αυτός ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Στις δηλώσεις της βέβαια ανέφερε πως σε κάθε περίπτωση τάσσεται στο πλευρό των θυμάτων, ενώ για τη δράση του Λιγνάδη μίλησε και η Ελένη Δήμου, η οποία τον έστησε στον τοίχο.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παντελάκη για τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Συνυπήρξαμε παλιά σε ένα σήριαλ που λεγόταν "Η Αίθουσα του Θρόνου". Εκείνο που έχω να πω ότι φυσικά είμαστε με το μέρος των θυμάτων, φυσικά είναι υπέροχο που άνοιξαν τώρα τα στόματα και θα επέλθει μια κάθαρση. Και εμένα με σοκάρουν και στο σήριαλ που παίζαμε μαζί έβλεπες έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ευγενής, εξαιρετικά μορφωμένος, τίποτα δεν έδειχνε ότι υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο τις νύχτες ή τα βράδια.

Αλεξάνδρα Παντελάκη Λιγνάδης

Τίποτα, τίποτα δεν το έδειχνε. Μπορεί να είναι δύο πρόσωπα, μπορεί να χρειάζεται τι να σου πω δεν το έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, σε τέτοιο βαθμό, η διαστροφή να φτάνει, τίποτα δεν φαινόταν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λούλης για Λιγνάδη: «Υπήρχαν φήμες ότι του άρεσαν πράγματα εκτός κανονικότητας»

O Χρήστος Λούλης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις γύρο από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως υποστήριξε, γνώριζε κάποια πράγματα από αυτά που ακουγόντουσαν στο χώρο του θεάτρου, όμως δεν μπορούσε να διανοηθεί τι ακριβώς συμβαίνει.

«Δεν μπορώ να διαβαθμίσω τα συναισθήματά μου. Το πρώτο που μου έρχεται είναι ένα μούδιασμα. Οι μαρτυρίες που έχουν βγει στην επιφάνεια είναι ανατριχιαστικές. Υπήρχαν κάποιες φήμες ότι του αρέσουν, πώς να το πω… εκτός κανονικότητας πράγματα, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ τον βαθμό.

Ανεξαρτήτως σεξουαλικής προτίμησης υπάρχει αυτό με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας. Δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι είναι κάτι τόσο κολάσιμο», ανέφερε ο Χρήστος Λούλης.