Kάτια Δανδουλάκη: Θα καταθέσει στο ΣΕΗ για ηθοποιό που απομάκρυνε από παράσταση της

Από μέρα σε μέρα η κατάθεση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Kάτια Δανδουλάκη: Θα καταθέσει στο ΣΕΗ για ηθοποιό που απομάκρυνε από παράσταση της

Η Κάτια Δανδουλάκη σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Πρωινό, πρόκειται να καταθέσει στο ΣΕΗ για γνωστό ηθοποιό που απομάκρυνε από παράσταση της.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε το 2019, όταν ο ηθοποιός – σκηνοθέτης κλήθηκε από την Κάτια Δανδουλάκη να σκηνοθετήσει την παράστασή της. Η καταγγέλλουσα έπεσε για δεύτερη φορά θύμα του γνωστού προσώπου, αφού την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και στην αρχή της καριέρας της.

Η καταγγελία που έκανε στο ΣΕΗ αφορά στην αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια. Παράλληλα στο Πρωινό βγήκαν στο φως νέες καταγγελίες για την υπόθεση Λιγνάδη.

Κάτια Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός σε καμία κοινωνία»

Το πρωί της Παρασκευής, προβλήθηκε στο Πρωινό ένα ιδιόχειρο σημείωμα της Κάτιας Δανδουλάκη η οποία αναφέρεται στην σεξουαλική παρενόχληση.

Η καταξιωμένη και δημοφιλής πριν μερικά χρόνια απομάκρυνε από παράστασή της γνωστό ηθοποιό, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά άλλη ηθοποιό της παράστασης.

Η Κάτια Δανδουλάκη που πρόσφατα έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τον γάμο της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Σέβομαι την σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μείνουν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός σε καμία κοινωνία.

Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα, που στην ουσία είναι ήρωες μια επιβεβαιωμένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ιερή».