Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Battle of Couples: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που θα μένουν τα ζευγάρια

Εσείς θα κάνατε καραντίνα μέσα σε αυτό;

Battle of Couples: Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που θα μένουν τα ζευγάρια
News 24.02.2021 20:15
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

To Battle of Couples κάνει την μεγάλη του πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (25/2), με τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο τιμόνι και την Σάσα Σταμάτη στο πλευρό του. Λίγες ώρες πριν βέβαια, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την υπερπολυτελή βίλα στην οποία θα μένουν τα ζευγάρια.

Το ριάλιτι, το οποίο θα προβάλλεται συνολικά τέσσερις μέρες μέσα στην εβδομάδα, θα διαδραματίζεται μέσα σε ένα σπίτι που θα ζήλευαν πολλοί.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν πως έχει αρκετές διαφορές από τη βίλα του The Bachelor, την οποία γνωρίσαμε στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς έχει πιο αυστηρό στιλ. Η Σάσα Σταμάτη θα ανοίξει αύριο στις 21.00 τις πόρτες της βίλας για να μπουν τα ζευγάρια.

Οι φωτογραφίες από τη βίλα του Battle of Couples

Battle of Couples βίλα
Battle of Couples τραπεζαρία
Battle of Couples Play Room
Battle of Couples σπίτι
Battle of Couples βεράντα
Battle of Couples σαλόνι

Χαμός με τον Βασιλάκο λίγο πριν την πρεμιέρα του Battle of the Couples

Το νέο ριάλιτι του ALPHA, το Battle of the Couples, βρίσκεται μια ανάσα πριν την πρεμιέρα του με τον σταθμό ωστόσο να φαίνεται να έχει φτάσει στο αμήν του με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, και θα σας εξηγήσω ακριβώς το γιατί, μέσα από το Vanda's blog.

Μετά την προβολή του Bachelor, ο ALPHA κατάφερε να κάνει όλους να μιλάνε και να σχολιάζουν το ριάλιτι, το οποίο παρά το κύμα των αρνητικών σχολίων που δεχόταν συνεχώς, τα νούμερα τηλεθεάσης δεν έπεσαν ποτέ! Έτσι, εκμεταλλευόμενο την μεγάλη επιτυχία του, το κανάλι είχε ήδη ετοιμάσει το επόμενο πρότζεκτ, με πρωταγωνιστή για ακόμα μια φορά τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ένα άτομο που συζητήθηκε περισσότερο από κανένα όλο αυτό το διάστημα.

Για αυτό λοιπόν, σχεδόν δυο μήνες μετά την λήξη του Bachelor, παίρνει τώρα την σκυτάλη η Μάχη Των Ζευγαριών, ένα ριάλιτι στο οποίο τα ζευγάρια, όπου σας έχουμε παρουσιάσει ήδη τα πρώτα τρία, θα δοκιμαστούν στην ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αντοχή και επικοινωνία!

Ο ALPHA μπορεί να επέλεξε στο τιμόνι της παρουσιάσης να βρίσκεται ο πρώτος Έλληνας Bachelor, μαζί με την Σάσα Σταμάτη, ωστόσο εμείς μάθαμε ότι από πίσω έχει συμβεί το έλα να δεις! Οι αποκλειστικές μας πηγές που ποτέ δεν μας απογοητεύουν και πάντα επιβεβαιώνονται τα λεγόμενα τους μας «σφύριξαν» πως ο Παναγιώτης δεν είναι το «αγγελούδι» που φαίνεται, μιας και οι τσακωμοί του με το κανάλι δεν έχουν τέλος!

Ναι, και εμείς το ίδιο σοκ πάθαμε όταν το ακούσαμε, ειδικά αν σας πω και τι ακριβώς συνέβη με τον ίδιο και τους ιθύνοντες πίσω από τα παρασκήνια!

Οι πηγές μας λοιπόν υποστηρίζουν πως ο Βασιλάκος είναι το αντίθετο του.. επαγγελματία και του συνεπή ανθρώπου, μιας και στα πρώτα τρία ραντεβού για τα γυρίσματα, εμφανίστηκε μετά από πάρα πολύ ώρα! Στην αρχή όλοι πίστευαν ότι δεν θα εμφανιστεί ποτέ, όμως έφτασε εκεί πολύ πιο μετά την κανονισμένη ώρα σαν να μην τρέχει τίποτα! Και εντάξει μπορεί την πρώτη φορά κάτι να του συνέβη, άνθρωποι είμαστε ατυχίες συμβαίνουν, αλλά το «στήσιμο» σε τρεις συνεχόμενες φορές δεν χαρακτηρίζει έναν άνθρωπο που έχει πάρει σοβαρά την δουλειά του!

Τώρα άμα συνεχίσει με το κανάλι μετά από όλα αυτά δεν γνωρίζουμε, ξέρουμε όμως ότι ο Παναγιώτης ίσως να πρέπει να.. κατέβει λίγο από το καλάμι του, για να παραμείνει στα μάτια μας το γλυκό και αθώο παιδί που έδειξε τόσο από την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και από το Bachelor!

ALPHA battle of couples παναγιώτης βασιλάκος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Battle of Couples: Αυτές τις δοκιμασίες θα κληθούν να περάσουν τα ζευγάρια

Battle of Couples: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την αρένα

Share