Αγγελική Ηλιάδη: "Έκανα μια θεραπεία στα μάτια για τους μαύρους κύκλους, καμία χειρουργική επέμβαση"

"Με βγάζει από τα ρούχα μου το ψέμα, η αγένεια και η άσχημη συμπεριφορά των ανθρώπων"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγγελική Ηλιάδη:

Πριν από αρκετό καιρό είχε ξεσηκωθεί ένα μεγάλο κύμα αρνητικών σχολίων, με αφορμή μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η Αγγελική Ηλιάδη, καθισμένη στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από την εκπομπή Μεσάνυχτα θέλησε να απαντήσει ανοιχτά στους επικριτές της.

Η απάντηση της Αγγελικής Ηλιάδη για τις... πλαστικές

«Αγαπώ τις γυναίκες και νιώθω και το ανάλογο. Έχουμε πολύ έντονη επικοινωνία», είπε μεταξύ άλλων και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της σε κάποιες φωτογραφίες της.

«Έκανα μια θεραπεία στα μάτια για τους μαύρους κύκλους, καμία χειρουργική επέμβαση. Τώρα η κάθε κυρία έβγαλε τα δικά της συμπεράσματα. Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι σε παράκρουση, τρέλα. Με ανησυχεί αυτό το γεγονός. Ο κόσμος από το τίποτα και το πουθενά σου κάνει επίθεση. Πιστεύω ότι έχει ψυχολογικά ο κόσμος. Κι εγώ έχω, αλλά δεν είναι τρόπος έκφρασης αυτός. Δείχνει έναν χαρακτήρα ο οποίος δεν είναι… Στεναχωριέμαι για αυτούς τους ανθρώπους. Δείχνει το ποιόν του. Μπλοκάρω λογαριασμούς που βρίζουν άσχημα, ή που βρίζουν κάτω από φωτογραφίες με τα παιδιά μου», τόνισε.

«Με βγάζει από τα ρούχα μου το ψέμα, η αγένεια και η άσχημη συμπεριφορά των ανθρώπων. Ειδικά αυτήν την περίοδο που περνάμε αυτό το λούκι για να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον, εμείς κάνουμε επίθεση ο ένας στον άλλον».

Η τραγουδίστρια κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, καθώς ετοιμάζει με τη φίλη της Νάταλι τη δική της σειρά ρούχων. «Δεν μπορούσα να κάθομαι άλλο, ένιωθα εντελώς άχρηστη. Κατανοώ όλο τον κόσμο και πέρα από το συναισθηματικό είναι και το οικονομικό κομμάτι. Παρόλα αυτά δεν δικαιολογούνται κάποιες συμπεριφορές».

«Είμαι 43 τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Μεγαλώνω όμορφα, ευτυχισμένα, οποιαδήποτε στιγμή δεν μου αρέσει κάτι θα το διορθώσω. Όπως νιώθει ο καθένας. Όταν έχω λίγα κιλά παραπάνω πρήζεται το πρόσωπό μου. Κάνω δίαιτα τα χάνω. Τρώω τα πάντα».

Οι δυσκολίες που περνάει στην καραντίνα

«Στην καραντίνα πέρασα από διάφορα ψυχολογικά στάδια. Ο μεγάλος μου γιος είναι πλέον 15 ετών, είναι ανεξάρτητος, ο μικρός είναι 6 και είναι η παρέα μου στο σπίτι», δήλωσε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» και συνέχισε:

«Καμία μητέρα δεν είναι εύκολο να μεγαλώσει παιδιά μόνη της. Αλλά το κάνει γιατί ήμαστε φτιαγμένες. Είναι θέμα συνήθειας, έχω συνηθίσει να είμαι μόνη και μου αρέσει. Δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Πολλές φορές που ήμουν απόλυτη στα προσωπικά μου, είπα δεν θα είμαι ξανά».