Οι Ράδιο Αρβύλα «άδειασαν» τον Αλέξη Κούγια - «Τι ντροπή είναι αυτή»

Το επικό βίντεο τους για τον δικηγόρο που έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Οι Ράδιο Αρβύλα «άδειασαν» τον Αλέξη Κούγια - «Τι ντροπή είναι αυτή»

Λίγο πριν τελειώσουν τη χθεσινή εκπομπή τους, οι Ράδιο Αρβύλα αποφάσισαν να αναφερθούν στο θέμα του Αλέξη Κούγια και να τον «αδειάσουν» με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο για τη στάση που έχει κρατήσει από τη μέρα που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Αφορμή για το νέο χιουμοριστικό βίντεο της εκπομπής στάθηκε το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας βγήκε να μιλήσει και έκλεισε το τηλέφωνο, πρώτα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και τέλος στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ράδιο Αρβύλα Κούγιας

Η τοποθέτηση των Ράδιο Αρβύλα για τον Αλέξη Κούγια

Ο Κανάκης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την προκλητική δήλωση του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη περί «επαγγελματιών ομοφυλόφιλων», λέγοντας:

«Δεν θα το περίμενε κανείς ότι το 2021 και με όλα αυτά που γίνονται θα ακούγαμε αυτό το χαρακτηρισμό "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι. Τι ντροπή θεέ μου. Όπως επίσης, στους ανθρώπους που φαίνεται να είναι τα θύματα αυτής της υπόθεσης, ξέρουμε πόσο άσχημο είναι το ότι βγαίνει ένας άνθρωπος αυτή τη στιγμή και προσπαθεί να σας απαξιώσει, σας θίξει, να σας λασπώσει. Είναι πολύ άσχημο, αλλά μη δίνετε καμία σημασία. Κανένας δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα».

Εν συνεχεία, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν την υπόθεση Λιγνάδη τα ΜΜΕ, σχολιάζοντας:

«Θα μπορούσατε εσείς που τα διαχειρίζεστε αυτά τα πράγματα στον αέρα, να μην επιτρέπετε να ακούγονται όλες αυτές οι λασπολογίες για τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή φέρονται ως θύματα. Από ανθρωπιά. Δεν χρειάζεται κάθε τρία δευτερόλεπτα να το ακούμε αυτό το πράγμα. Ούτε ενημέρωση είναι, ούτε τίποτα. Είναι τσίρκο. Τηλεοπτικό τσίρκο».

«Κύριε Κούγια μαζευτείτε, υπάρχουν ''επαγγελματίες'' ηλίθιοι σαν εσάς!»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την υπόθεση Λιγνάδη στις οποίες αναφέρει τους μάρτυρες ως «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους.

Ο Βασίλης Ζούλιας σχολίασε τις δηλώσεις του με ένα βίντεο στο οποίο τον αποκαλεί «επαγγελματία ηλίθιο»

“Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς. Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα;

Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;”, ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

ζούλιας κατά του κούγια