Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Εξαιρετικός ηθοποιός ο Κιμούλης αλλά μόνο αυτό δεν μετράει»

Αυστηρός στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Εξαιρετικός ηθοποιός ο Κιμούλης αλλά μόνο αυτό δεν μετράει»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα βρεθεί την Κυριακή στη εκπομπή Τετ- α -τετ με τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου και μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στο θέμα των καταγγελιών, με τον ηθοποιό να σχολιάζει συγκεκριμένα τη στάση του Γιώργου Κιμούλη.

O ηθοποιός από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της συντρόφου του, Κατερίνας Γερονικολού, η οποία έκανε τη δεύτερη καταγγελία στον Γιώργο Κιμούλη, λίγες ώρες μετά από την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα.

Όπως εξήγησε λοιπόν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το γεγονός ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας κορυφαίος ηθοποιός, δε σημαίνει τίποτα.

Γιάννης Τσιμιτσέλης Γιώργος Κιμούλης

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Σέβομαι πάρα πολύ τον Γιώργο τον Κιμούλη , είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά αυτό από μόνο του δεν μετράει».

Σε ερώτηση εάν θα συνεργαζόταν με ηθοποιούς για τους οποίους έγινε καταγγελία απάντησε ξεκάθαρα «δεν υπάρχει λόγος, υπάρχουν αρκετοί ηθοποιοί».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Μετά τη Βάσω Λασκαράκη που πήρε ένα χρόνο να κάνω σχέση»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την περίοδο μετά το διαζύγιο του με την Βάσω Λασκαράκη.

Ακόμη, ηθοποιός αναφέρθηκε στη γνωριμία του με την Κατερίνα Γερονικολού και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού ενώ πρόσφατα αποκάλυψε πως το Έλα στη Θέση μου δεν θα συνεχιστεί.

«Δεν είχα στο μυαλό μου ότι από δω και πέρα δεν κάνω σχέση. Μου πήρε περίπου ένα χρόνο. Είμαι από τα άτομα που δεν ήθελα να αναλώνομαι δεξιά και αριστερά

Όταν πρωτοέγινα γνωστός είχα σχέση 5 χρόνια, μετά 4 χρόνια. Δεν είχα πολλά περιθώρια αλλά πάντα πίστευα ότι στα αισθηματικά πρέπει να έχεις ηρεμία για να υπάρξει ισορροπία.

Δεν ήμουν ποτέ υπέρ του γάμου. Ο γάμος έγινε επειδή υπήρχε το παιδί. Η συγκατοίκηση είναι γάμος. Άπαξ και βάλεις την οδοντόβουρτσα στο κυπελάκι, είναι γάμος. Η βέρα της συγκατοίκησης είναι η οδοντόβουρτσα».

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου ένα παιδί».