Ραλλία Χρηστίδου: «Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το τραγούδι, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε»

Αλλάζει καριέρα ξαφνικά η γνωστή τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ραλλία Χρηστίδου: «Δεν θα ασχοληθώ ξανά με το τραγούδι, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε»

Το πρωί της Πέμπτης, η Ραλλία Χρηστίδου μίλησε στο Pop Up και στη Χριστιάνα Κοχλατζή, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως το κεφάλαιο τραγούδι για αυτήν έχει κλείσει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έκανε και μια εντυπωσιακή αλλαγή είπε: «Δεν έχω κανένα παράπονο, είχα πολύ καλή αντιμετώπιση από τους συναδέλφους μου όταν μπήκα στη Βουλή. Θα έλεγα και φιλική αντιμετώπιση και το αξιοπερίεργο είναι ότι είχα πολύ θετική αντιμετώπιση όχι μόνο από συναδέλφους που ανήκουν στην ίδια παράταξη. Υπήρχε μια πολύ καλή αντιμετώπιση και ένα πολύ καλό κλίμα και από τους άλλους συναδέλφους».

Η Ραλλία Χρηστίδου αμέσως μετά είπε: «Εγώ δεν θεωρούσα ότι έχω κάνει κάτι σπουδαίο. Θεωρούσα ότι έπρεπε να δουλέψω σκληρά, να καταφέρω κάποια πράγματα και μετά να αξίζω την όποια αναγνωρισιμότητα, την όποια αγάπη κλπ. Πολλές φορές θεωρούσαν ότι είμαι σνομπ ή ότι ψωνίστηκα επειδή δεν δίνω το δικαίωμα για πολλές οικειότητες. Δεν θα ασχοληθώ ξανά επαγγελματικά με το τραγούδι, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε πολύ όμορφα».

Ραλλία Χρηστίδου τραγούδι

Λίγα λόγια για την Ραλλία Χρηστίδου

Γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1979 και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ο πατέρας της κατάγεται από την Ξάνθη και η μητέρα της από την Κοκκινιά του Πειραιά. Και οι δύο, μικρασιατικής καταγωγής.

Ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας σε ηλικία 6 ετών στο Εθνικό Ωδείο (Ιστορία της Μουσικής, Μορφολογία της Μουσικής, Θεωρία, Αρμονία, Πιάνο), από όπου αποφοίτησε στα 22 της χρόνια με βαθμό πτυχίου άριστα παμψηφεί, ενώ συνέχισε σπουδές στα ανώτερα θεωρητικά. Επίσης, αποφοίτησε από το Αρσάκειο-Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης.

Πτυχιούχος φοροτεχνικός μετα-δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημόσιου ΙΕΚΣπουδάζει Δημόσια Διοίκηση στη σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π.

Έχει κάνει σπουδές φωνητικής, κινησιολογίας και υποκριτικής στο Vocal Studio με την Αρετή Τοπουζίδη, καθώς και σπουδές μουσικής παραγωγής και ηχοληψίας. Επίσης, εργαζόταν από την ηλικία των 18 ετών στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος γραφείου.

Στη συνέχεια τραγουδάει ημι-επαγγελματικά με την μουσική ομάδα του πολιτισμού του δήμου Ν. Ηρακλείου "Νάστρα" και εργάστηκε ως δασκάλα κλασικής κιθάρας σε ωδεία.