Γιάννης Βασιλώττος κατά Λιάγκα - Σκορδά: «Θεώρησαν σημαντικότερο να συζητούν το ερωτικό τους παρελθόν»

Η ανάρτηση μετά την συνέντευξη του στο Πρωινό, την οποία έσβησε μέσα σε λίγα λεπτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Βασιλώττος κατά Λιάγκα - Σκορδά: «Θεώρησαν σημαντικότερο να συζητούν το ερωτικό τους παρελθόν»

Ο Γιάννης Βασιλώττος, βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό στις 25/2, όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ωστόσο, μετά την συνέντευξη του, έκανε μια ανάρτηση "καρφί" κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός της σειράς Άγριες Μέλισσες, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ένα νευρικό γέλιο του παρουσιαστή, οδήγησε σε έναν προσωπικό διάλογο με την πρώην σύζυγό του, σχετικά με τον χωρισμό τους.

Μπορεί ο Γιάννης Βασιλώττος στον αέρα της εκπομπής, να έδειχνε πως διασκεδάζει με το περιστατικό, φαίνεται όμως ότι τον ενόχλησε πολύ, με αποτέλεσμα να θέλει να τοποθετηθεί μέσα από τα social media.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το περιστατικό που σημειώθηκε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Βασιλώττου για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

«Σήμερα το πρωί παραβρέθηκα σε πρωινή εκπομπή κατόπιν ας το πούμε παράκλησης διότι είχα τους ενδοιασμούς μου σαν άνθρωπος για τους παρουσιαστές και τις απόψεις τους.

Δέχτηκα λοιπόν την πρόσκληση εν μέσω όλων αυτών που συμβαίνουν γύρω μας και ιδιαίτερα στον κλάδο στον οποίο εργάζομαι και νιώθω χρέος μου να τοποθετηθώ επί του θέματος και να εκφράσω την άποψή μου. Δεν θα σχολιάσω την αγένεια του να καλείς κάποιον άνθρωπο και να μην τον αφήνεις να μιλήσει.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής θεώρησαν σημαντικότερο το να συζητούν μεταξύ τους και να συγκρούονται για θέματα που απασχολούν το μεταξύ τους ερωτικό παρελθόν. Λογικά αυτό είναι σημαντικότερο από μια συζήτηση περί οποιασδήποτε σωματικής και ψυχικής βίας που ασκείται σε έναν άνθρωπο και εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος» έγραψε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Γιάννης Βασιλώττος για Πρωινό

Γιάννης Βασιλώττος κατά Λιάγκα - Σκορδά

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Λίγα λόγια για την ζωή του Γιάννη Βασιλώττου

Ο Γιάννης Βασιλώττος γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Μαριτσά Ρόδου. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την έμφυτη κλίση του στην τέχνη και την αγάπη του για τη μουσική, φοίτησε σε μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο. Εκεί μαθαίνει κιθάρα, πιάνο, κρητική λύρα, κρουστά όργανα, και φωνητική.

Σε ηλικία 19 ετών μετακομίζει στην Αθήνα με σκοπό να ακολουθήσει τη μουσική και το τραγούδι. Το 2011 ξεκινά να σπουδάζει φωνητική στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1 έως το 2013. Για τα επόμενα δύο χρόνια κάνει ζωντανές μουσικές εμφανίσεις στην Ρόδο, ενώ τον παροτρύνουν να ασχοληθεί με την υποκριτική χωρίς εκείνος να έχει κάποια σχέση με το θεατρική τέχνη.

Έτσι το 2015 αποφασίζει να δώσει εξετάσεις και αρχίζει τις σπουδές του στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «ΠΡΑΞΗ ΕΠΤΑ» απ’ όπου αποφοιτά το 2018. Το 2017 αφού η υποκριτική τον έχει κερδίσει παρακολουθεί ένα σεμινάριο υποκριτικής τέχνης πάνω στο «Σύστημα Stanislavsky» και την «Μέθοδο» του "Αctors studio".

Έπειτα από την αποφοίτησή του από την δραματική σχολή ξεκινά μία συνεχή ενασχόληση ως μουσικός και ηθοποιός σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.