Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Χρανιώτης κατά Κούγια: «Να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, χωρίς να απαξιώνεις τους συνανθρώπους σου»

Η νέα οργισμένη ανάρτησή του

Χρανιώτης κατά Κούγια: «Να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, χωρίς να απαξιώνεις τους συνανθρώπους σου»
News 26.02.2021 10:01
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιώργος Χρανιώτης βρέθηκε απέναντι από τον Αλέξη Κούγια για ακόμα μία φορά και έτσι έκανε μία νέα ανάρτηση κατά του γνωστού ποινικολόγου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσα από την οποία εξήγησε πως ο καθένας έχει δικαίωμα στην υπεράσπιση του εαυτού του αρκεί να μην απαξιώνει τους συνανθρώπους του.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος από το πρώτο λεπτό εκφράστηκε κατά της Λίνας Μενδώνη και του Δημήτρη Λιγνάδη, θέλησε να κάνει μία ανάρτηση για την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους".

Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη

«Σε μια δημοκρατία, ακόμα και όταν καταντάει να είναι περισσότερο επιλεκτική παρά κοινοβουλευτική, όλοι πρέπει να μπορούν να έχουν το δικαίωμα της υπεράσπισης του εαυτού τους. Ισονομία. Κανένας όμως δεν θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να το κάνει με τρόπο που να απαξιώνει και να υποβιβάζει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους, προς ίδιο συμφέρον, καταργώντας ουσιαστικά, οποιαδήποτε αξία αυτής της δημοκρατίας», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός.

Γιώργος Χρανιώτης Αλέξης Κούγιας

Πώς εξήγησε ο Αλέξης Κούγιας τη φράση «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι»

Μέσα από τη χθεσινή εκπομπή της, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε πως μετά από την επίμαχη δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τους "επαγγελματίες ομοφυλόφιλους", μίλησε μαζί του προκειμένου να μάθει τι ακριβώς εννοεί.

Η δήλωση αυτή που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος σήκωσε θύελλα αντιδράσεων και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να του απαντήσουν. Μάλιστα, κάποιοι του έκαναν ανοιχτή επίθεση, όπως ο Βασίλης Ζούλιας που τον αποκάλεσε "επαγγελματία ηλίθιο".

«Μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια υπήρχαν πολλές αντιδράσεις. Νομίζω οι αντιδράσεις προκλήθηκαν από την φράση “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” που είπε. Εγώ τον πήρα τηλέφωνο, τον ρώτησα. Του είπα “Κύριε Κούγια τι εννοείτε επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι;”.

Τατιάνα Στεφανίδου Κούγιας

Δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω στον αέρα γιατί ήθελα να του κάνω αυτή την ερώτηση. Μου εξήγησε όταν είπε “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” εννοούσε τους ομοφυλόφιλους που εκδίδονται, οι οποίοι είναι escort. Αυτό είναι και ότι στην ουσία παραφράστηκε η δήλωσή του. Αυτή την εξήγηση μου έδωσε, το μεταφέρω γιατί στον αέρα προσπάθησα να του θέσω αυτό το ερώτημα γιατί αυτό είναι που προκάλεσε αντιδράσεις. Εξελήφθη ότι αυτή ήταν μια δήλωση ρατσιστική εναντίον τον ομοφυλοφίλων», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλέξης Κούγιας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Αυτά που έχουν συμβεί δεν γίνονται ούτε σε αντιδημοκρατικές χώρες»

Αλέξης Κούγιας για Λιγνάδη: «Ο δυστυχής εντολέας μου καταστράφηκε ως άνθρωπος αλλά θα αθωωθεί»

Share