Γιώργος Γαρνάβος: «Ηθοποιός και σκηνοθέτης με κλείδωσε στο καμαρίνι»

«Ήταν εκβιασμός σεξουαλικής φύσης»

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Γαρνάβος: «Ηθοποιός και σκηνοθέτης με κλείδωσε στο καμαρίνι»

Στην εκπομπή T-Live μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος ο οποίος αποκάλυψε την άσχημη συμπεριφορά που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Γαρνάβου

«Εγώ καταγγέλλω κάποια πράγματα, αλλά δεν θέλω να καταδικάσω, ούτε να υποθάλψω κανέναν. Ούτε λέω ονόματα, ούτε πρόκειται να πω» είπε κατηγορηματικά.

Και συνέχισε: «Ήταν εκβιασμός σεξουαλικής φύσης. Με έξυπνο τρόπο στην κουβέντα. Φάνηκε αυτό γιατί μετά δεν με πήρε κανένας για τον ρόλο, ενώ μετά από 2 χρόνια ήρθε μεθυσμένος σε ένα μπαρ που έκανα δημόσιες σχέσεις. Τότε μου είπε ότι μου αξίζει να δουλεύω εκεί, επειδή δεν ενέδωσα. Έχω ενδείξεις ότι όντως ενήργησε στο να μην πάρω δουλειές σε αυτόν τον χώρο».

Ακόμα, ο Γιώργος Γαρνάβος παραδέχτηκε ότι υπήρχε σκηνοθέτης που εξυμνούσε την παιδοφιλία. «Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα. Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω», λέει την ίδια στιγμή η Παναγιώτα Βλαντή αποκάλυψε πως έχει πέσει και η ίδια θύμα γνωστού ηθοποιού.

γαρνάβος σεξουαλική παρενόχληση

ΣΕΗ: Πάνω από 20 καταγγελίες για βιασμό και κακοποίηση περιέχει ο φάκελος που παραδόθηκε

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο φάκελο που παραχώρησε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών περιείχε περίπου 20 με 30 υποθέσεις που αφορούν κυρίως βιασμό.

Το πρωί της Τετάρτης, ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στον εισαγγελέα για να καταθέσει τον φάκελο με τις καταγγελίες που είχε στα χέρια του το ΣΕΗ, προκείμενου να διερευνηθούν.

Ανάμεσα στις καταγγελίες, υπάρχουν 3 υποθέσεις που χρήζουν ιδιαίτερη σημασία καθώς περιγράφονται κακουργηματικές πράξεις. Μια από αυτές αφορά και τον Δημήτρη Λιγνάδη ενώ οι υπόλοιπους διαφορετικούς ανθρώπους.