Χάρης Ρώμας για Λιγνάδη: «Καταχράστηκε την εξουσία και τώρα κατρακυλάει»

Οι αυστηρές δηλώσεις του για τον σκηνοθέτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας για Λιγνάδη: «Καταχράστηκε την εξουσία και τώρα κατρακυλάει»

Ο Χάρης Ρώμας σε δηλώσεις που έκανε για τον Δημήτρη Λιγνάδη ξεκαθάρισε πως εκμεταλλεύτηκε τη θέση που του δόθηκε και καταχράστηκε την εξουσία του, ενώ τώρα βλέπει να καταρρέουν σιγά σιγά όλα όσα είχε χτίσει στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε και στο επίμαχο εξώφυλλο που κυκλοφόρησε για εκείνον ξεκαθαρίζοντας πως έχει ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εις βάρος της συγκεκριμένης εφημερίδας.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

«Όταν διάβασα τον ισχυρισμό της «εφημερίδας» αυτής, ήταν σαν να μου έλεγαν ότι είμαι Αρειανός και θα βομβαρδίσω τον Πλούτωνα -τόσο άσχετο ήταν αυτό το δημοσίευμα με τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου.

Μετά το σοκ, λοιπόν, έπρεπε να κινηθώ στη συνέχεια με τους δικηγόρους μου αστικά και ποινικά, παρότι η συγκεκριμένη φυλλάδα και ο συγκεκριμένος ρυπαρογράφος, που κρύβεται από πίσω της, είναι γνωστό ότι ανήκουν στα κατακάθια της δημοσιογραφίας. Όσο ανυπόστατο, όμως, κι αν είναι το κατάπτυστο δημοσίευμα, δεν παύει να είναι ένα πρωτοσέλιδο, που σε κάποιους, λίγους, αφελείς ή αρρωστημένους εξυπνάκηδες, δημιουργεί φαντασιώσεις και συνειρμούς».

Χάρης Ρώμας Λιγνάδης

Για τον Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Να που η ανθρώπινη φύση μάς εκπλήσσει, δυστυχώς όχι πάντα ευχάριστα. Ο συγκεκριμένος, ακολουθώντας τη μοίρα των τραγικών ηρώων που του άρεσε να σκηνοθετεί και να ερμηνεύει, όπως ο Μάκβεθ, μέθυσε από την απόλυτη εξουσία, την καταχράστηκε και κατρακυλάει τώρα από την κορυφή του κόσμου στον πάτο, στον διασυρμό και στην πλήρη απαξίωση».

«Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, θα καταδικαστεί!»

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας και ξέσπασε κυριολεκτικά κατά ατόμου που τον συκοφαντεί με ψεύτικα δημοσιεύματα.

«Όταν διάβασα αυτό που έγραφε ήταν σαν να ήμουν αρειανός και να έχω κατέβει από τον Πλούτωνα, τόσο καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Θα κληθεί να τα αποδείξει αυτά αλλά δε μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα… Παριστάνει τον Ρομπεν των Δασών… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί αλλά μέχρι τότε ‘κονομάει στην πλάτη μου.

Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, έτσι μου γράφουν, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ αλλά από την άλλη κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα…

Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, αν μπορέσει να βρει κάτι, εγώ θα παραιτηθώ και όλα, και να μπω και φυλακή, αλλά επειδή δε θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή δε λειτουργεί τίποτα σωστά, δε μπορώ να τον κλείσω και εγώ στη φυλακή, γιατί εκεί του πρέπει» είπε.

Θυμίζουμε, μάλιστα, πως σε συνέντευξη που έδωσε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Πρωινό», ο Χάρης Ρώμας ήταν έξαλλος με τους καταγγελλόμενους ηθοποιούς.

Το ξέσπασμα του Χάρη Ρώμα