Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση για το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά

Μαζί με τον μικρό Φοίβο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλίκη Κατσαβού: Η συγκινητική ανάρτηση για το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία από το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της σύζυγος, Κώστας Βουτσάς.

Η ηθοποιός μαζί με τον γιο της, τον μικρό Φοίβο, ο οποίος δηλώνει πολύ περήφανος για τον μπαμπά του, συναντήθηκε με συνεργάτες και φίλους του προκειμένου να πραγματοποιήσει το μνημόσυνο.

Φυσικά όλοι φορούσαν μάσκες και τηρούσαν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς μνημόσυνο

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Ο Κώστας είχε πιάσει από τον πέτο ηθοποιό που ζήτησε σε κοπέλα να πάει στο καμαρίνι του»

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κάποτε, ο Κώστας Βουτσάς είχε πιάσει από το πέτο έναν συμπρωταγωνιστή του, επειδή ζήτησε σε μία κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του.

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ο Κώστας Βουτσάς εκτιμούσε πολύ τις γυναίκες και πως αν ζούσε σήμερα για να δει όσα συμβαίνουν στον χώρο του θέατρου, θα έκανε σημαντικές αποκαλύψεις.

Η Αλίκη Κατσαβού δε σταματάει να δείχνει την μεγάλη εκτίμηση που είχε στον σύζυγό της, ενώ πριν από κάποιες εβδομάδες είχε συγκινήσει ιδιαίτερα με την ανάρτησή της για τα γενέθλιά του.

Οι δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

«Όταν άρχισε να βγαίνει αυτή η ιστορία στο φως σκέφτηκα ότι αν ο Κώστας Βουτσάς ζούσε θα είχε πολύ σημαντικά πράγματα να πει. Ο Κώστας τιμούσε και αγαπούσε τη γυναίκα. Ξέρω μια ιστορία με έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που δεν είναι πια στη ζωή και τον είχε πιάσει από το πέτο -επειδή είχε στείλει μια κοπέλα να τον περιμένει στο καμαρίνι του- και του είπε:

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

“Τι θα καταλάβεις αν πας μαζί της όταν αυτή σου ζητάει δουλειά; Πώς είναι δυνατόν να το κάνεις αυτό σε ένα πλάσμα που έρχεται και σου ζητά δουλειά. Τι ευχαρίστηση μπορεί να σου φέρει;”. Αυτός ήταν ο Κώστας, θα είχε πολλά να πει αν ζούσε τώρα».