Κυριακή, 18 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Υπόθεση Λιγνάδη: Ξέσπασε 23χρονο θύμα - «Τώρα, γιατί μου πήρε χρόνο να αποδεχθώ τον βιασμό»

Η απάντηση σε ένα από τα πολλά «γιατί τώρα;»

Υπόθεση Λιγνάδη: Ξέσπασε 23χρονο θύμα - «Τώρα, γιατί μου πήρε χρόνο να αποδεχθώ τον βιασμό»
News 28.02.2021 16:30
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο 23χρονος μάρτυρας που κατήγγειλε βιασμό του από τον Δημήτρη Λιγνάδη τον Αύγουστο του 2015, ραγίζει καρδιές όταν απαντά στο ερώτημα «γιατί τώρα» που θέτει η ανακρίτρια ενώ το πρωί της Κυριακής ακόμα ένα θύμα μίλησε.

Είναι, μάλιστα, η ίδια απάντηση με αυτήν που δίνουν οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες που φέρνουν στο φως περιστατικά σεξουαλικής τους κακοποίησης, στα πλαίσιο του κινήματος metoo.

Η απάντηση του 23χρονου στο «γιατί τώρα»

«Βρήκα το θάρρος να το πω τώρα, γιατί θέλω να τιμωρηθεί για αυτό που μου έκανε. Μου πήρε πολύ χρόνο να αποδεχτώ ότι μου συνέβη αυτό το γεγονός του βιασμού, γιατί δεν ήθελα να το αντιμετωπίσω, ήταν πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό είμαι περήφανος με τον εαυτό μου, που βρήκα το θάρρος να το αναφέρω, έστω και τώρα».

Aκολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

δημήτρης λιγναδης

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτό είναι το κελί στο οποίο κρατείται

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται εδώ και μερικά 24ωρα στις φυλακές Τρίπολης, μετά την απόφαση που πήρε η ανακρίτρια να τον κρίνει προφυλακιστέο.

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται σε απομόνωση σε έναν χώρο φωτογραφία του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha και θα παραμείνει σε αυτό για 7 μέρες λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται ακόμα τρεις κρατούμενοι.

Σημειώνεται ότι προχθές (26/2) ο Δημήτρης Λιγνάδης υποβλήθηκε σε τεστ κορωνοϊού και βγήκε αρνητικό.

Σύμφωνα με τον Alpha ο Δημήτρης Λιγνάδης στη συνέντευξη με τον διοικητή των φυλακών, είπε «περίμενα να βρω μια πολύ χειρότερη κατάσταση, αλλά ευτυχώς βλέπω ότι οι εγκαταστάσεις σας είναι σε καλή κατάσταση».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον περιγράφουν από χθες ως έναν άνθρωπο πολύ καταβεβλημένο και σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν ζήτησε από τον διοικητή των φυλακών, μετά την καραντίνα να πάει σε κελί μόνος του, αφού όπως είπε δεν νιώθει κάποιον φόβο και νιώθει ασφαλής μέσα στη φυλακή. Έτσι, λοιπόν μετά το 7ημερο θα μπει σε πτέρυγα και θα βρίσκεται μαζί με ακόμα 20 κρατούμενους. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ζήτησε να μιλήσει με ψυχολόγο, ενώ σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου το πέρασε στο καρτοτηλέφωνο κάνοντας πολλά τηλεφωνήματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: Βούλευμα «φωτιά» από το δικαστήριο - 30 χρόνια πλησίαζε ανήλικα παιδιά

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήρθαν κι άλλες κατηγορίες για τον Λιγνάδη»

Share