22 γυναίκες συνυπογράφουν καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη-ηθοποιό

Αφορά την υπόθεση που κατήγγειλαν η Αγγελική Λάμπρη και η Τζένη Μπότση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
22 γυναίκες συνυπογράφουν καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από σκηνοθέτη-ηθοποιό

Η Αγγελική Λάμπρη και η Τζένη Μπότση κατήγγειλαν δημόσια γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Στη συνέχεια και η Παναγιώτα Βλαντή παραδέχτηκε σε συνέντευξη της πως και η ίδια έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον συγκεκριμένο.

Οι αποκαλύψεις για την καταγγελία της Λάμπρη - Μπότση και τις 22 ακόμα γυναίκες

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη στο Καλύτερα δε γίνεται, την Πέμπτη κατατέθηκε ο φάκελος καταγγελιών στο ΣΕΗ, όχι μόνο από τις κυρίες που μίλησαν δημόσια, αλλά συνολικά από 22 γυναίκες.

Από τις 14 κυρίες που αρχικά συνυπέγραφαν την καταγγελία, πήγαμε στις 18 και σήμερα, όπως είπε η δημοσιογράφος, οι καταγγέλλουσες είναι 22.

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

σκηνοθέτης 22 γυναίκες παρενόχληση

Έλλη Κοκκίνου: «Την ήξερα χρόνια την ιστορία της Μπότση! Συνέβη το 1994»

Η 'Ελλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, όπου έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή. Επίσης, μίλησε για την καλή της φίλη Τζένη Μπότση, η οποία πριν λίγες εβδομάδες κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό ηθοποιό.

Η Έλλη Κοκκίνου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην φίλη της, ηθοποιό Τζένη Μπότση, αλλά και στις πρόσφατες καταγγελίες για παρενόχληση και βία στο χώρο του θεάτρου.

«Είμαστε φίλες με την Τζένη από το 1998. Την ήξερα την ιστορία χρόνια και αυτό αν θυμάμαι καλά συνέβη το 1994. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της, ήταν κάτι πολύ βαρύ. Το είχε πει σε πολύ δικούς της ανθρώπους που ήξερε ότι θα το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό. Το κουβαλούσε πολλά χρόνια και όταν το κατήγγειλε ένιωσα πολύ το άγχος της».

«Θεωρούμαι τυχερή, δεν μου έχει τύχει και δεν έχω ακούσει κάτι από τον χώρο μου», απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο αν έχει βιώσει παρόμοιο περιστατικό. Βέβαια, έχει δεχτεί "πόλεμο" από άλλους τραγουδιστές.