Πασχάλης Τσαρούχας: Κατέθεσε για δεύτερη φορά νέους φακέλους με καταγγελίες σεξουαλικής βίας

Όλα όσα δήλωσε ο ηθοποιός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασχάλης Τσαρούχας: Κατέθεσε για δεύτερη φορά νέους φακέλους με καταγγελίες σεξουαλικής βίας

Το πρωί της Τρίτης, ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε για δεύτερη φορά στον εισαγγελέα, καθώς παρέδωσε έναν νέο φάκελο με καταγγελίες σεξουαλικής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ είπε χαρακτηριστικά: «Κατ’ αρχήν να ζητήσω συγγνώμη από την κυρία που με είδε με τη μάσκα κατεβασμένη και πήρε τηλέφωνο στο Σωματείο και είπε ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα.

Πασχάλης Τσαρούχας κατέθεσε νέους φακέλους με καταγγελίες

Επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα, σε συνέχεια της προηγούμενης επίσκεψής μου, του έφερα κάποιους νέους φακέλους. Μας ευχαρίστησε, τον ευχαριστήσαμε για το ενδιαφέρον και αυτό είναι όλο που έχουμε να πούμε. Δε μπορώ να πω αριθμό υποθέσεων, ούτε ποιους αφορούν. Να ρωτάτε εμάς ό,τι θα ρωτούσατε τον Εισαγγελέα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερα πράγματα» κατέληξε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Πασχάλης Τσαρούχας: «Όποιος γνωρίζει και δεν μιλά, εγκληματεί»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να κάνει μία νέα οργισμένη ανάρτηση αναφερόμενος σε όσους γνώριζαν για τους θύτες των καταγγελιών που έχουν βγει στο φως αλλά αποφάσιζαν να σιωπήσουν.

Ο ηθοποιός είναι πρόεδρος του πειθαρχικού του ΣΕΗ και έτσι τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάρει πολλές φορές θέση για τις καταγγελίες ενώ θα καταθέσει και στον εισαγγελέα για τους φάκελους που έχει στα χέρια του το σωματείο.

«Δε μου επιτρέπεται να πω πολλά. Όποιος όμως γνωρίζει κάτι για τις υποθέσεις που ερευνώνται (για αμφότερες τις πλευρές μιλάω πάντα) και δε μιλά, απλώς εγκληματεί. Αυτό μόνο» έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, ανέβασε ένα ιδιαίτερο σκίτσο, με το οποίο δείχνει ότι καταδικάζει την παιδοφιλία.

Πασχάλης Τσαρούχας ανάρτηση