Ιωάννα Τούνη: «Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα»

Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τούνη: «Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα»

Η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια σειρά από instastories στα οποία αποκαλύπτει το άγριο μπούλινγκ που βίωνε κατά τα σχολικά της χρόνια.

Μπορεί να είναι μια πολύ δυναμική και ακομπλεξάριστη γυναίκα, που συνηθίζει να προκαλεί πανικό με τις φωτογραφίες της, όμως αυτό δεν παύει να αναιρεί το γεγονός πως έχει αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες και προβλήματα.

Ιωάννα Τούνη bullying

Μέσα από stories στον προσωπικό λογαριασμό της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως στο Δημοτικό είχε δεχθεί σκληρό εκφοβισμό από τους συμμαθητές της. Ανέφερε πως υπήρχαν πολλά άτομα που συνήθιζαν να της επιτίθονται για την εικόνα της.

Η Ιωάννα είπε χαρακτηριστικά: «Έτρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μου και για το σχήμα των αυτιών μου. Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα… Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα.

Η κούκλα Θεσσαλονικιά τόνισε πως οι πρώην «μπούληδες» τώρα πλέον της «φιλούν τα πόδια», ενθαρρύνοντας όλα τα παιδιά που βιώνουν μπούλινγκ, να απευθυνθούν σε κάποιον και να μιλήσουν, δίνοντας το τηλέφωνο του «Χαμόγελου του παιδιού» για να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.

Αφοπλιστική η Τούνη για τα σχόλια περί χρημάτων μέσω "ανιαρών πράξεων" - «Στους κομπλεξικούς στέλνω φιλάκια»

Η Ιωάννα Τούνη απάντα στις φήμες που την θέλουν να βγάζει χρήματα μέσω «ανίαρων πράξεων» και το σχόλιο της είναι αρκετά αφοπλιστικό.

Η γνωστή επιχειρηματίας και instagrammer ξέρει πολύ καλά να προκαλεί τον πανικό, είτε με τις δηλώσεις της -όπως αυτή εδώ- είτε με τις φωτογραφίες της.

Η ίδια μέσω ενός Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε κάποιες πικάντικες ερωτήσεις των ακολούθων της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία από αυτές αφορούσε το αν η ίδια έχει ακούσει ποτέ ότι βγάζει χρήματα από «ανίερες πράξεις».

Η Ιωάννα Τούνη, ασφαλώς, δεν δίστασε να απαντήσει και έγραψε:

«Ακούω ότι κάνω βίζιτες από τα 17-18 μου… Δεν έχω κάνει ποτέ μου βίζιτες/σεξ επί πληρωμή, δεν είχα καν ποτέ μου πλούσιο γκόμενο να μου πληρώνει ο,τιδήποτε ή έστω να με πηγαίνει ταξίδια.

Στους κομπλεξικούς ανθρώπους στέλνω φιλάκια… και καλή καρδιά! Ας κάθονται να βγάζουν ιστορίες για μένα αντί να κάνουν κάτι ουσιαστικό για τον εαυτό τους. Γι’ αυτό θα παραμείνουν στον πάτο».

Ιωάννα Τούνη