YFSF: Αφαιρείται η συμμετοχή του Κώστα Δόξα από το επεισόδιο της Κυριακής;

Αλλάζουν όλα μετά την αποχώρησή του από το show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
YFSF: Αφαιρείται η συμμετοχή του Κώστα Δόξα από το επεισόδιο της Κυριακής;

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Κώστα Δόξα για την αποχώρησή του από το YFSF, ο ΑΝΤ1, προχώρησε σε δική του ανακοίνωση αλλά και στην αλλαγή του δελτίου τύπου που αφορά το επεισόδιο της Κυριακής, το οποίο βέβαια είναι ήδη μαγνητοσκοπημένο.

«Η Μαρία Μπεκατώρου είναι, όπως πάντα, σαρωτική, το καστ πολλών… αστέρων, και η κριτική επιτροπή με τους Τάκη Ζαχαράτο, Μιχάλη Ρέππα, Κατερίνα Παπουτσάκη και Κωστή Μαραβέγια… πιο δυνατή από ποτέ!

Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής. Η ταλαντούχα ενδεκάδα του «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στη σκηνή του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων με εντυπωσιακές εμφανίσεις, εξαιρετικές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών, ανατρεπτικά ντουέτα, αλλά και «δικαιώματα» απέναντι στις επιλογές του buzzer.

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του», αναφέρει πλέον το δελτίο τύπου, παραλείποντας το όνομα του τραγουδιστή.

YFSF Κώστας Δόξας

Μάλιστα, παρόλο που τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αναφέρουν πως είναι πιθανό να μην δούμε καν την εμφάνιση του Κώστα Δόξα στο επεισόδιο της Κυριακής, μιας και έχει αφαιρεθεί στο μοντάζ.

Έξαλλος ο Λιάγκας με την νίκη του Δόξα στο YFSF - «Ήταν αδικία»

Έπειτα από 2 αναβολές λόγω κορωνοϊού, το YFSF Star version έκανε πρεμιέρα και ο πρώτος νικητής του live, ήταν ο Κώστας Δόξας, ο οποίος εμφανίστηκε στη σκηνή ως Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε την νίκη του άδικη.

Η Μαρία Μπεκατώρου με ένα εντυπωσιακό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, δεν σταματούσε να χαμογελάει πλατιά, ενώ όλοι οι παίκτες έδωσαν το 100%, με έναν όμως να ξεχωρίζει.

Μπορεί οι κριτές να έκριναν καλύτερη εμφάνιση άλλη, ωστόσο, ο κόσμος έκρινε πως ο Κώστας Δόξας άξιζε να κερδίσει την πρώτη θέση, ένα γεγονός που δεν άρεσε στον Γιώργο Λιάγκα.