Insta polls: Είναι ή όχι αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι ο Λάμπρος & η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες;

Εσείς ψηφίσατε και αυτό είναι το αποτέλεσμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta polls: Είναι ή όχι αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι ο Λάμπρος & η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες;

Χθες στο Instagram του Youweekly.gr κάναμε ένα poll όπου εσείς ψηφίσατε αν ο Λάμπρος και η Ελένη από τις επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 , Άγριες Μέλισσες είναι το αγαπημένο σας τηλεοπτικό ζευγάρι.

Όπως λοιπόν έδειξαν τα αποτελέσματα κατά 74% ψηφίσατε ναι και κατά 26% όχι, αυτό σημαίνει ότι είναι νικητές, ακόμη και αν χρειάστηκαν πολλά χρόνια στην σειρά για τα παντρευτούν.

Insta polls Άγριες Μέλισσες Λάμπρος Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες από τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου

Μετά από σχεδόν 18 χρόνια που η μοίρα τούς κράτησε μακριά, ο Λάμπρος και η Ελένη επιτέλους παντρεύονται στις Άγριες Μέλισσες, και μάλιστα κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το μυστήριο που θα τους ενώσει.

Η σχέση τους πέρασε από σαράντα κύματα, όπως τελικά αυτά που τους ένωναν ήταν περισσότερα από αυτά που τους χώριζαν και απέδειξαν πως ύστερα από 18 χρόνια η αγάπη τους άντεξε και βγήκε νικήτρια!

Η απόφαση του Μιλτιάδη και του Γιώργη να τους χωρίσουν, ο γάμος του Λάμπρου με τη Θεοδοσία (τις αποτυχημένες προσπάθειες να μείνει έγκυος και τις απειλές για να τον κρατήσει κοντά της) και ο γάμος της Ελένης με τον Σέργιο και αργότερα ο αρραβώνας της με τον Θωμά, η αποκάλυψη της δολοφονίας του Σέργιου, η «αυτοκτονία» του Γιάννου, ο εγκλεισμός της στη φυλακή και τα βασανιστήρια από τον Βόσκαρη, ο οποίος βέβαια θα καταφέρει να φέρει μερικά σύννεφα πριν τον γάμο, ήταν μερικά μόνο από τα εμπόδια που μπήκαν ανάμεσα σε Λάμπρο και Ελένη, τα οποία όμως με πείσμα, υπομονή και θέληση κατάφεραν να ξεπεράσουν!

Άγριες Μέλισσες φωτογραφίες γάμος

Ο Λάμπρος με την Ελένη θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μάλιστα με παπά και με κουμπάρο!

Ελένη Λάμπρος γάμος

Άγριες Μέλισσες Ελένη γάμος

Ελένη Λάμπρος Άγριες Μέλισσες

Από τη Γιάννα Παπανικολάου