Ο ALPHA διέψευσε την είδηση πως αποχωρεί η Παπαγεωργίου από το κανάλι

Η ανακοίνωση της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο ALPHA διέψευσε την είδηση πως αποχωρεί η Παπαγεωργίου από το κανάλι

Το πρωί 7/3 στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, η Ναταλία Ανδρικοπούλου αποκάλυψε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συζητιέται πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από τον ALPHA και πηγαίνει στο STAR.

Την είδηση ωστόσο αυτή το κανάλι την διέψευσε και την ανακοίνωση έκανε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται, λίγες ώρες αργότερα.

«Το κανάλι μας διαψεύδει κατηγορηματικά την είδηση αυτή δεν θα αποχωρήσει η Ηλιάνα από τον Αlpha και δεν πάει στο Star», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

"Λύγισε" στον αέρα του Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Δεν αντέχω να έρχομαι στο γραφείο»

"Λύγισε" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα της εκπομπής Pop Up, όταν μαζί με τους συνεργάτες της, σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις μετά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια, εξήγησε στους τηλεθεατές το λόγο που δεν αντέχει να πηγαίνει στο γραφείο της, αυτές τις ημέρες.

«Στα δικά μου τα αυτιά άρχισαν να έρχονται κάποια πράγματα. Όταν λοιπόν άρχισαν να φτάνουν στα αυτιά μου αυτές οι αποκαλύψεις και οι λεπτομέρειες, σταμάτησα να έρχομαι πια στο γραφείο. Νομίζω ότι καταλάβατε. Και τώρα ξέρετε και γιατί. Γιατί δεν αντέχω», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Pop Up η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Συγκινήθηκε on air η Παπαγεωργίου - «Στηρίζουμε τα θύματα που έχουν περάσει οποιαδήποτε μορφή βίας»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κατά την διάρκεια του Pop Up δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της αναφορικά με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα της παρουσιάστριας αλλά και η ίδια ξεκίνησαν να συζητούν για τις καταγγελίες των ηθοποιών τόσο για την σεξουαλική παρενόχληση όσο και τον εκφοβισμό που έχουν βιώσει στον εργασιακό τους χώρο.

Αμέσως μετά, η Ηλιάνα θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει την δική της προσωπική άποψη πάνω στο θέμα, ειδικότερα και για τις 3 γυναίκες ηθοποιούς που κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα υποστήριξης σε όλους όσους έχουν δεχτεί οποιαδήποτε μορφή βίας.

Συγκινήθηκε on air η Παπαγεωργίου

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια συγκινημένη είπε: «Όπως σας είπα και νωρίτερα πάμε μέχρι εκεί που μας επιτρέπεται προς το παρόν, γνωρίζουμε πάντως μέχρι τώρα πάνω κάτω τις καταστάσεις.

Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου, εμείς δεν είμαστε δικαστήριο ούτε καταδικάζουμε κανέναν, αυτό είναι θέμα δικαιοσύνης. Στηρίζουμε βέβαια απόλυτα τα θύματα και τους ανθρώπους που έχουν περάσει οποιαδήποτε μορφή βίας, κακοποίησης παρενόχλησης είναι πολύ σημαντικό να μη φοβόμαστε.

Να βγαίνουμε επώνυμα και να μιλάμε, είμαστε όλοι δίπλα ο ένας στον άλλον δεν έχει σημασία αν είναι τηλεοπτικός αέρας ή κανονική ζωή. Μάλλον έχει στην πραγματικότητα αυτό είναι το πιο σημαντικό, να είμαστε όλοι δίπλα σε όποιον έχει περάσει δύσκολα. Όσοι δεν αντέχουν, είναι πολύ σοβαρό και σημαντικό να συμβουλευτούν γιατρούς…».