Σκορδά για Δόξα - Δεληθανάση: «Η εικόνα αυτής της γυναίκας όχι μόνο ήταν σοκαριστική! Είμαστε μαζί της»

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σκορδά για Δόξα - Δεληθανάση: «Η εικόνα αυτής της γυναίκας όχι μόνο ήταν σοκαριστική! Είμαστε μαζί της»

Η ομάδα του Πρωινού ασχολήθηκε με την διαμάχη ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, Κώστα Δόξα και Μαρία Δεληθανάση, με την Φαίη Σκορδά να παίρνει το λόγο μετά από δηλώσεις που έκανε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή.

«Προσωπικά, σοκαρίστηκα δεν το περίμενα. Αλλά εντάξει, αυτό αφορά μια προσωπική σχέση ενός ζευγαριού. Δεν με αφορά εμένα, είναι κάτι μεταξύ των δύο, το οποίο μια και πήρε τη νομική οδό θα το λύσουν μεταξύ τους. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν ήμουν του κοντινού περιβάλλοντος του ζευγαριού για να ξέρω πράγματα», είπε η πρώην συμπαίκτρια του στο YFSF, αφού ο τραγουδιστής αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η δήλωση της Φαίης Σκορδά για τις φωτογραφίες της Μαρίας Δεληθανάση

Σκορδά για Δόξα - Δεληθανάση

«Νομίζω ότι ήταν σοκαριστικό για όλους την Παρασκευή όταν έφτασε αυτή η είδηση. Δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι, όταν έχουν πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης τα θέματα αυτά. Η εικόνα, όμως, αυτής της γυναίκας -δεν με αφορά σε επίπεδο κουτσομπολιού τι έχει συμβεί και τι δεν έχει συμβεί, δεν κάνουμε δικαστήριο-, η εικόνα αυτής της γυναίκας όχι μόνο ήταν σοκαριστική, είμαστε μαζί της.

Η εικόνα αυτής της γυναίκας με τους μώλωπες, ότι και να έχει συμβεί, είμαστε μαζί της. Σαφώς δεν μπορείς να γνωρίζεις, αλλά από τη στιγμή που βλέπεις την εικόνα μιας κακοποιημένης γυναίκας, είσαι δίπλα της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Μαρία Δεληθανάση: Η απάντησή στις δικαστικές αποφάσεις που δημοσίευσε ο Κώστας Δόξας

Η Μαρία Δεληθανάση, μιλώντας στην Σίσσυ Χρηστίδου, απάντησε στις δικαστικές αποφάσεις που έχει δημοσιεύσει στο Instagram του ο Κώστας Δόξας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε οι αποφάσεις αυτές, αφορούν τη διατροφή και την επιμέλεια της 4χρονης κόρης που έχουν αποκτήσει μαζί.

Πιο αναλυτικά, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν γίνει, αφορούν τη διατροφή και την επιμέλεια του παιδιού τους και δεν αφορούν τις πρόσφατες καταγγελίες κατά του τραγουδιστή. Τα αποσπάσματα των δικόγραφων που έχουν δημοσιευτεί από τον Κώστα Δόξα αφορούν σε λόγια του τραγουδιστή δηλαδή την τοποθέτησή του σε αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα και όχι η απόφαση του δικαστή.