Δανάη Μπάρκα: «Δεν με βρίσκουν σύμφωνη τα σχόλια που αφορούν την εμφάνισή μου»

«Αυτά που έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου, τα ακούω και τα αλλάζω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Δεν με βρίσκουν σύμφωνη τα σχόλια που αφορούν την εμφάνισή μου»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων τόνισε πως ακούει προσεκτικά τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για τη δουλειά της, αλλά όχι αυτά που αφορούν την εμφάνισή της, καθώς δεν συμφωνεί.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καριέρα της στην τηλεόραση, η οποία ξεκίνησε φέτος με τη νέα της εκπομπή στο Mega, η οποία βέβαια πέρασε από 40 κύματα τους πρώτους μήνες λόγω της τηλεθέασης.

Έτσι, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τις συμβουλές που έχει δεχθεί από τη μητέρα της αλλά και για τα σχόλια που ακούει ανά καιρούς.

Οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα στο Pop Up

«Την Ηλιάνα τη γνωρίζω λιγότερο από ένα χρόνο, έχουμε πολλά κοινά, μας συνδέουν πολλά πράγματα. Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ δοτικό, που ξέρω ότι θα είναι εκεί από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Όταν μου έγινε η πρόταση για το πρωινό δεν είπα αμέσως το ναι, αλλά ήμουν θετική, είναι ένα κανάλι που με έχει μεγαλώσει. Ελπίζω να είμαι γουρλού για το κανάλι ως πρώτη παρουσιάστρια ψυχαγωγικού.

Δανάη Μπάρκα κιλά

Πάντα νιώθω το βάρος και το άγχος να τους βγάλω ασπροπρόσωπους. Η μητέρα μου με συμβούλευσε να είμαι ο εαυτός μου και να μην ακούω τις κακεντρέχειες. Δεν έχω εμμονή με τα νούμερα, αλλά θέλω να μου δείχνει την προτίμησή του ο κόσμος. Τα αρνητικά σχόλια που αφορούν τη δουλειά μου τα ακούω και τα αλλάζω. Όσα σχόλια αφορούν την εμφάνισή μου δεν με βρίσκουν σύμφωνη», είπε χαρακτηριστικά.

«Το μέγεθος μετράει και γι’ αυτό πήρα εκπομπή»

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark, βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα το βράδυ της Παρασκευής 5/3, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την εκπομπή της, Πάμε Δανάη στο MEGA.

«Καταρχάς είναι πολύ φρέσκο για μένα. Πριν λίγες ημέρες έκλεισα τέσσερις μήνες τηλεοπτικής ζωής. Είμαι τυχερή και ευγνώμων γιατί έχουμε δέσει πολύ και αγαπιόμαστε πολύ και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Με τρομάζει η καθημερινή έκθεση και κάποιες στιγμές με στενοχωρούν τα αρνητικά σχόλια που διαβάζω.

Κρατάω τα όμορφα και πορεύομαι με αυτά γιατί όντως μου αρέσει. Η πρωινή ζώνη είναι συνήθεια, οπότε είμαι εκεί και παλεύω», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν με ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές. Θα το εισπράξω, θα το φιλτράρω και μπορεί να το κάνω και πράξη. Αν τα σχόλια είναι κακεντρεχή δεν θα τα ακούσω.

Είχα ακούσει στην αρχή ότι είμαι ψεύτικη και όλη αυτή η υπερβολή είναι ψεύτικη αλλά είναι λογικό για κάποιον που δεν ξέρει πόσες τρέλες κάνω στη ζωή μου. Το “η μάνα της την έβαλε”, “βύσμα είναι” ήξερα ότι θα τα ακούσω από μια συγκεκριμένη μερίδα ανθρώπων. Δεν με επηρεάζουν αυτά. Αν κάποιος θέλει να πει κάτι, θα το πει. Εγώ δεν απαντάω ακόμα ελέγχομαι».

Δανάη Μπάρκα After Dark

«Με αγχώνουν σε ένα λογικό πλαίσιο τα νούμερα τηλεθέασης. Θέλω να βγάλω εις πέρας αυτό που μου έχει αναθέσει το κανάλι. Αλλά βλέποντας τον ανταγωνισμό, καταλαβαίνεις ότι δεν θα μπορούσα να αγχωθώ πολύ από την άποψη ότι είμαι ένα νέο πρόσωπο. Κανένας άνθρωπος που τώρα κάνει διψήφια νούμερα, ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας διψήφια».

«Το μέγεθος μετράει και γι’ αυτό πήρα εκπομπή», είπε και σίγουρα άφησε τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό.