Κρίστη Καθάργια: Φωτογραφίζει τον Γιώργο Μαυρίδη αγκαλιά με τον γιο της

Πολύ τρυφερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κρίστη Καθάργια: Φωτογραφίζει τον Γιώργο Μαυρίδη αγκαλιά με τον γιο της

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ, με την δεύτερη να τον απαθανατίζει με τον γιο του σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ δύσκολα εξαιτίας της περιπέτειας του κορωνοϊού, αλλά το αντιμετώπισαν αισιόδοξα μαζί. Μένουν στην Θεσσαλονίκη και πολύ συχνά δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες και στιγμές.

Αυτήν την φορά, η ψυχολόγος και αγαπημένη του Γιώργου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον ίδιο και τον γιο της στο σπίτι.

Οι δύο τους είναι μαζί αρκετό καιρό και μάλιστα ο παρουσιαστής έχει κάνει και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Κρίστη Καθάργια φωτογραφίζει τον Γιώργο Μαυρίδη αγκαλιά με τον γιο της

«Έσκασαν» τα ευχάριστα! Παντρεύεται ο Γιώργος Μαυρίδης!

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για τον Γιώργο Μαυρίδη. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύντροφός του, Κρίστη Καθάργια ανακοίνωσε πως παντρεύονται, με ένα πολύ τρυφερό βίντεο!

Πριν από ένα χρόνο, ο Γιώργος Μαυρίδης έζησε ένα θυελλώδη έρωτα με την παρουσιάστρια και μοντέλο Νικολέττα Ράλλη, που πριν λίγο καιρό έγινε για πρώτη φορά μανούλα αλλά η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.

Πλέον, είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την αγαπημένη του και μάλιστα, αποφάσισε να κάνει μαζί της, το επόμενο βήμα. Της έκανε λοιπόν την πολυπόθητη πρόταση και εκείνη δέχτηκε!

Η Κρίστη Καθάργια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο βουτάει στην πισίνα μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη και το συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Για ένα εκατομμύριο φορές, ναι!. #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις ».