Λίτσα Πατέρα για Μέγκαν και Χάρι: «Ίσως να υπάρξει μέχρι και χωρισμός έως το 2023»

«Η Μέγκαν έχει πάρει στον λαιμό της τον σύζυγό της»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα για Μέγκαν και Χάρι: «Ίσως να υπάρξει μέχρι και χωρισμός έως το 2023»

Μέσα από τις σημερινές αστρολογικές της προβλέψεις στο Πρωινό, η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αναφερθεί στη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι και εξήγησε πως μέσα στα επόμενα χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το 2023 θα υπάρξει μία σημαντική ρήξη στη σχέση του ζευγαριού, η οποία θα φτάσει μέχρι και τον χωρισμό.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διαμονή του στο παλάτι και εξήγησε πως η έλλειψη υποστήριξης ήταν αυτή που τους οδήγησε στο να πάρουν την τελική απόφαση και να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Η Λίτσα Πατέρα από τη μεριά της, μελετώντας τον αστρολογικό τους χάρτη ξεκαθάρισε πως οι μεταξύ τους σχέσεις θα γνωρίσουν σημαντικά προβλήματα και πως ο Χάρι θα καταλήξει να απομακρύνεται από τα παιδιά του.

Οι προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι

«Κάποια στιγμή είχα πει πως μια λιονταρίνα θα αναστατώσει τον κόσμο. Λιοντάρι είναι η Μέγκαν. Ίσως εκεί να είναι το λάθος τους. Εγώ δυστυχώς, παρά το γεγονός πως θα κάνουν κι άλλο παιδάκι, δεν πιστεύω πως θα περάσει το 2023 χωρίς να υπάρχουν μεγάλοι τριγμοί, έως και χωρισμός.

Χάρι Μέγκαν Μαρκλ χωρισμός

Και μάλιστα από το ωροσκόπιο του Χάρι φαίνεται πως θα έχει και απόσταση από τα παιδιά του. Αυτό είναι το χειρότερο όλων. Η δε Μέγκαν, που είναι Λιοντάρι, αλλά έχει Άρη στον Καρκίνο, δρα λιγάκι παρασκηνιακά και περίεργα. Ο Χάρι όχι πολύ μακριά, στα δύο επόμενα χρόνια, βγαίνει πάρα πολύ απογοητευμένος και στενοχωρημένος.

Νομίζω πως η Μέγκαν έχει πάρει στον λαιμό της τον Χάρι και νομίζω πως είχε σχέδιο. Ήξερε πως θα πάει στο παλάτι» είπε, μεταξύ άλλων, η Λίτσα Πατέρα.

«Το παλάτι ανησυχούσε για το πόσο μαύρος θα είναι ο Άρτσι»

Το ζευγάρι, λίγο μετά την οριστική αφαίρεση των τίτλων του, αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που έζησε στο παλάτι, ενώ αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της βασιλικής οικογένειας είχαν μεγάλες ανησυχίες σχετικά με το χρώμα που θα έχει ο μικρός Άρτσι και γενικότερα τα παιδιά τους, πριν καλά καλά προλάβει να μείνει έγκυος η Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιού μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος», είπε αρχικά ο Χάρι ενώ απάντησε θετικά στην ερώτηση της Όπρα: «Αν με κάποιον τρόπο σας είχαν στηρίξει θα είχατε μείνει;».

Χάρι και Μέγακν Μαρκλ παιδί

Η Μέγκαν Μαρκλ περιγράφοντας τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος, τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Ήξερα πως αν δεν το είχα πει, θα το είχε κάνει. Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Και αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη.

Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχε νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν, ενώ αποκάλυψε ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι για τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall.

Οι σχέσεις με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ο κίτρινος τύπος

«Οταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από την μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά tabloid, το Παλάτι δεν έκαν τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο.

Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας τους χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ήταν ανυπόφορο», είπε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι αποκάλυψε πως ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος, σταμάτησε να δέχεται τις κλήσεις του όταν αποφάσισαν με τη Μέγκαν Μαρκλ να φύγουν από τη βασιλική οικογένεια.

Σχετικά με τη συνάντησή της με τη βασίλισσα Ελισάβετ η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε πως «δεν υπήρχε μεγάλη ανησυχία για τη συνάντηση με τη βασίλισσα». Όταν όμως την ρώτησε ο Χάρι αν ξέρει να υποκλίνεται τότε η ίδια συνειδητοποίησε ότι δεν πρόκειται για ακόμα μια από τις διασημότητες που είχε γνωρίσει στο Λος Αντζελες, όπου και μεγάλωσε. «Προφανώς έκανα μια πολύ βαθιά υπόκλιση - δεν το θυμάμαι. Ήταν υπέροχο και εύκολο και, ευτυχώς, δεν ήξερα πολλά για την οικογένεια» είπε η Μέγκαν Μαρκλ.