Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM - Γιώργος Καράβας: «Θα συνεχιστεί το ίδιο concept με αγόρια και κορίτσια»

Όλα όσα αποκάλυψε για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μόδας

GNTM - Γιώργος Καράβας: «Θα συνεχιστεί το ίδιο concept με αγόρια και κορίτσια»
News 09.03.2021 13:37
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τρίτης, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για τον νέο κύκλο του GNTM.

Το επιτυχημένο μοντέλο το γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του coach που είχε φέτος στο ριάλιτι μόδας και αμέσως απέσπασε πολύ θετικά σχόλια.

GNTM  Γιώργος Καράβας

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα, επιβεβαίωσε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία με την παραγωγή του GNTM ενώ απάντησε και για την φημολογούμενη συνεργασία της Κάτιας Ζυγούλη με το ριάλιτι.

Ο Γιώργος Καράβας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά δεν γνωρίζω τίποτα. Όπως ανέφερα και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση, νομίζω σε κανέναν, άρα ότι και να πω θα είναι ψέμα, θα είναι ανακρίβεια. Πιστεύω ότι θα συνεχιστεί το ίδιο concept με αγόρια και κορίτσια. Κάτι παραπάνω δεν γνωρίζω».

Γιώργος Καράβας: Μετά το τέλος του GNTM μιλά για την εμπειρία - "Είναι πολύ σκληρό..."

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε μετά το τέλος του GNTM 3 και έκανε μια ανασκόπηση σε όσα έγιναν αυτή τη χρονιά που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

Το μοντέλο δήλωσε: «Το φλερτ μου με την τηλεόραση μετράει χρόνια. Είχα κατά καιρούς δεχτεί διάφορες προτάσεις για να συμμετάσχω σε ψυχαγωγικά προγράμματα, όμως δεν είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Η πρόταση για το GNTM ήρθε στην πιο κατάλληλη εποχή, καθώς λόγω της πανδημίας είχαν περιοριστεί τα επαγγελματικά μου ταξίδια στο εξωτερικό, οι επιδείξεις κι οι φωτογραφήσεις. Οι παγκόσμιες παραγωγές στον χώρο της μόδας μειώθηκαν αλλά κι άλλαξαν μορφή, ακόμα έριξε τα καρφιά του στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

καραβασ

Το αντικείμενο ήταν σχετικό με την δουλειά μου, κάτι που σίγουρα διευκόλυνε το τηλεοπτικό μου ντεμπούτο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στην αρχή δεν υπήρξε στρες. Το άγχος, όμως, δεν κράτησε περισσότερο από μία ημέρα. Το πρώτο βράδυ των γυρισμάτων ομολογώ ότι έμεινα άυπνος.

Έφτασα στο πλατό χωρίς να έχω κλείσει μάτι, τα έδωσα όλα κι από την επόμενη ημέρα όλα μπήκαν στην ροή που έπρεπε. Εκείνο που με βάρυνε στην αρχή ήταν πως θα με αντιμετωπίσει ο κόσμος. Η τηλεόραση είναι σκληρό Μέσο. Μπορείς να πεις κάτι κι εύκολα να παρεξηγηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καράβας: Οι τηλεοπτικές προτάσεις πριν το GNTM και ο λόγος που δεν τις δεχόταν

Γιώργος Καράβας: «Λαμβάνω ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια»

Share